טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שיער חום ונאמר לי ע"י מעצב שיער שבסיס הוא עם גוון טיפה של אדום. אני מנסה להוריד את הגוון האדמוני על ידי צביעת השיער בצבע חום יותר כהה אך זה לא עוזר עדיין הגוון נשאר. כמו כן, לאחר שבועיים מיום הצביעה הגוון מתבהר לסוג של דבש/גינגי. מה עליי לעשות כדי להעלים את הגוון האדום ??
שמעתי על ערבוב גוון אפור בצבע או על ידי הסרת צבע.
אשמח לתשובתך חג שמח מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר