לאחר החלקת קראטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר החלקת קראטין
    שרוני
    06/10/2012

עשיתי לפני 4 חודשים החלקת קראטין. הספרית שיקרה במצח נחושה.. סיפרה שההחלקה תשאיר את השיער רך כמשי למשך שנה, כעבור שנה יש להגיע ולחזור על הפעולה.
    חודשיים לאחר הטיפול היקר (מאוד מאוד) השיער חזר להיות יבש והפעם, כפליים ממה שהיה לפני. אני רגישה מרומה ומתחרטת שבזבזתי 1,500 ש"ח לחודשיים של שיער רך.

ולעניינו... קניתי אצלה שמפו ומסכת קראטין מיוחדות ללא מלחים לאחר החלקת קראטין. המסכה כבר מסתיימת, האם אני צריכה להמשיך עם תמרוקים מיוחדים לקראטין? או שיכולה לעבור לשמפו/ מסיכה רגילים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר החלקת קראטין

הוספת תגובה

• היי, למה אתם מתעלמים מהשאלה שלי?

שרוני
    09/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר החלקת קראטין - תגובה

ארז שרביט
    10/10/2012

הי שרוני,
    קראטין זו בד"כ מסיכה ולא החלקה, את יכולה לעבור לשמפו ומסיכה רגילים. בהחלקת קראטין יש חומר שנקרא פורמלין, אני לא ממליץ עליו כי בינתיים משרד הבריאות לא ממליץ עליו.

תעברי הלאה, חבל על הכאב והכעס.
    אם את רוצה חומרים איכותיים לטיפול בשיער, אני ממליץ על מוצרי קרסטאס- הם יקרים, אבל עולים הרבה פחות מ 1500 ש"ח, אבל יעתנו מענה מקצועי ומעולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

שרוני
    11/10/2012

בחברת קראסט, על איזה שמפו ומסיכה תמליץ לשיער יבש וקצוות מפוצלים? איפה ניתן לרכוש אותם? האם הם נמכרים אונליין?
    (אני מאיזור חיפה)

והמון תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! - תגובה

ארז שרביט
    15/10/2012

הי שרוני, את יכולה למצוא בסניף החיפאי שלנו במספרת ארז שרביט ואבי כהן, מרכז קסטרא בחיפה.

אני ממליץ על סדרת בנסטיין מספר 2, ומסיכת מסקנטאנס לריכוך, ברק ומגע נעים

שיהיה יום מקסים.
    כשתגיעי תגידי שהגעת בעקבות המלצה של ארז בפורטל beok

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר החלקת קראטין - תגובה

זאב לוין
    14/10/2012

צער לשמוע שעדין יש בענף שלנו רמאים מסוג כזה ...
    את בהטלחת לא חיבת להשתמש באותו סידרה של מוצרים את יכולה להשתמש בכול שמפו ומסכה מומלץ מקצועי,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו