מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלונדמוריה08/10/2012
שלום,
השיער שלי שטני טבעי. לפני כחודש עשיתי גוונים.
ואני לא כל כך מרוצה.
האם ניתן לצבוע את השיער כולו לבלונד על הגוונים? או שזה בעייתי וצריך לעבור דרך כלשהי?
תודה
מוריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מוריה
אבי08/10/2012האמת טיפה קשה לענות על השאלה הזאת מבלי לראות את השיער,
התשובה הכי קלה זה, להגיד: אכן כן לעשות את כל השיער גוונים.
אבל זה לא ממש ככה, לא ממומלץ מכיוון חומר הבהרה מיבש את השיער.
אמרת שהשיער שלך שטני טבעי ?!!? מבלי לראות זה טיפה קשה להגיד
אם השיער בדרגת שטני בהיר, ניתן לעשות זאת גם עם צבע, ללא חומר הבהרה על כל השיער, (שוב זה רק השארה אם השיער מספיק בהיר, וכמובן לא צבוע חוץ מהגוונים שעשית), ולכאן ניכנסת עוד שאלה, מה הכמות הגוונים שעשית ?
בגדול התשובה: אם יש לך כמות גוונים קטנה + והשיער שלך שטני בהיר ולא צבוע ניתן לעשות זאת עם צבע.
ואם ההפך ניתן לעשות זאת עם חומר הבהרה , אבל לא מומלץ .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלונד - תגובה
זאב לוין09/10/2012אפשרי לבצע צביעת שיער לבלונד רק אני ממליץ את זה לבצע אך ורק במספרה כדי להגיע לגוון הרצוי
זאב לוין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)