ממש דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממש דחוף!
    מיטללי
    29/02/2008

היה לי צבע ממש יפה בשיער צבע שטני זהב שממש אהבתי והלכתי לאיזה ספר שיצבע לי את השורש השחור שגדל לי לאותו שורש והוא פשוט הרס לי את כל השיער וכל הצבע! הוא בהתחלה ניסה בלי הבהרה וכרגיל יצא כתום! ואז הוא שם לי הבהרה בשורש וזה נהיה כתום זוהר בהיר ואיכשהו כל החלק העליון של השיער נהיה פתאום בלונד בהיר והשורש כתום בהיר משהו מזעזע וכל השיער למטה נשאר בצבע השטני ועכשיו זה נראה כאילו השיער למעלה בלונד עם כתום והלמטה שטני אפור כזה. בקיצור לא מספיק כל זה הוא גם התעקש על מחיר מלא ולא נשאר לי כסף ללכת לספר אחר שיתקן לי, אה ובחוצפתו אחרי שחזרתי אליו שיתקן לי יום אחריי זה כי ביום לפני זה הוא אמר שהוא עסוק ואם אני רוצה מחר הוא יתקן לי אז חזרתי אליו יום אחרי זה והוא פשוט לא היה שם והספר השני אמר שהוא לא יכול לעזור לי ושאין מה לעשות.!! אין לי כסף ללכת למספרה ולתקן אז אני פשוט חייבת לקנות צבע בסופר-פארם ולתקן את זה בעצמי...הבעיה היחידה שאני לא בטוחה איזה צבע לקנות, חשבתי שאני צריכה אולי צבע ברמת בהירות 7 בלונד אפור כהה וככה הוא גם יכהה לי את הבלונד הבהיר שנהיה לי למעלה וגם ינטרל את הכתום בעזרת האפור שיש בו...זה רעיון טוב? אני זוכרת גם שבעבר יצא לי בלונד כתום במקום השטני שרציתי והספר עשה לי על זה צבע בלונד כהה אפור וזה ממש יצא טוב בסוף, אבל אני לא בטוחה איזה לקנות וגם לקנות צבע או שטיפה?? כשהספר צבע לי את השיער הוא צבע לי איזה 4 פעמים ולא הלך לו אז איך אני ידע איזה צבע לקנות אם מישהו יוכל לעזור לי פה זה ממש ממש יעזור כי אני לא יכולה להיות עם הצבע הדוחה הזה יותר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממש דחוף!

הוספת תגובה

• חייבת עזרה

זאב לוין
    01/03/2008

מבלי לראות את שיערך אנחנו לא יכולים להמליץ לך על שום צבע כדי שלא תסתבכי עוד יותר. יש לך שתי אופציות:
    1 זה לחזור לספר שאהבת לצבוע אצלו
    2 להתעקש מהספר שהרס לך את הגוון על החזר כספי לפחות חלקי מכיוון שאת לא מרוצה מעבודה
    הוא ינסה לשכנע אותך על תיקון חוזר שאני ממש לא ממליץ עליו כי לפי התיאור שלך לאותו הספר אין מספיק נסיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו