מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיקום שיערגל19/10/2012
שלום, בשנים האחרונות אני מכסה את שיערי (מסיבות דתיות). איני מתכוונת להמשיך לעשות זאת בקרוב ולכן בדקתי אותו בעיון. גיליתי שהשיער שלי הפך להיות ממש מזעזע. לפני שהתחלתי לכסות אותו הוא היה ממש יפה, היה שיער מלא בין גלי לחלק, רך ונעים ועם מעט קרם לחות הוא גם לא היה מתנפח. ועכשיו- פשוט זוועה. חסר צורה, יבש מתנפח בטירוף.
איך אוכל לשקם אותו חזרה ולקבל שוב את השיער המהמם שהיה לי?
האם זה באמת משנה באיזה סוג שמפו אני משתמשת (לשם הדוגמא "פינוק" או "פנטן")
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת פרטים
גל19/10/2012חשוב לי להגיד שהשיער שלי מעולם לא עבר צביעה כלשהי או טיפול אחר; אני מקפידה על שתייה מרובה; הוא לא חשוף לשמש; אני לא חופפת אותו כל יום.
אני כן אחרי כמה לידות (האם יש קשר? נשירה כבר אין), התזונה שלי גרועה וסובלת הרבה ממתח.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת פרטים - תגובה
אלירן הרוש21/10/2012הי
אני ממליץ לך קודם כל לשפר את התזונה כי זה הגורם שהשיער יראה לא טוב!!
תפני לרופא עור ותעשי בדיקות דם אולי חסר לך ברזל זה מאוד חשוב לבריאות של השיער !
ו את יכולה לעצב את השיער כמו שהיית עושה לפני הכיסוי ראש ואחרי זה לשים את הכיסוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)