לא יודע איזה תסרוקת תתאים לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע איזה תסרוקת תתאים לי
    אנונימי
    25/10/2012

שלום,

יש לי שיער יחסית קצר בצבע חום, אני בן 16 ולומד בכיתה י'.
    אף פעם לא הייתה לי ממש צורה לשער, תמיד סיפרו אותי קצר, אבל כבר בא לי משהו יותר מיוחד, משהו עם צורה יפה שמושך את תשומת הלב. הבעיה היא שאני לא ממש יודע מה להגיד לספר או בכלל מה אני רוצה, אף פעם לא ידעתי איך זה בדיוק עובד גם... איך אני אמור לדעת מה אראה עלי טוב? חוץ מזה אני גם לא ידוע אם המספרות בעיר שלי הם טובות. אני גר ברעננה ואני מכיר מספרה אחת שקרובה לביתי בשם "ראש צעיר" אבל אני לא יודע אם הם מקצועיים שמה, וכשהם שואלים אותי מה לעשות לי אני לא יודע מה להגיד.

תודה רבה לעוזרים,
    אנונימי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המלצה-

נינה
    25/10/2012

לך לאבי קיי ברעננה הוא ספר מקצועי ומעולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא מתאים גם לגברים?

אנונימי
    26/10/2012

אני רואה באתר שלו שהכל מכוון לנשים: עיצוב שיער כלות, איפור וקוסמטיקה... הוא מתאים לתסרוקות גברים ליומיום? וגם אני חושב שהוא יקר, יכול להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו