קבוצת שיער ששינתה את צורתה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבוצת שיער ששינתה את צורתה.
    יאנה
    03/11/2012

שלום רב, הנני בת 26, בעלת שיער בהיר (טבעי - אני לא צובעת), גלי-מטולטל, דק ומתנפח. מעולם לא סבלתי מבעיות של קשקשים או פטריות או כל בעיה-שהיא בקרקפת או בשיער עצמו. אני משתמשת אך ורק בשמפו ומרכך של חברות מוכרות, ולא נוטה להחליף את חברת השמפו לעתים קרובות. אני חופפת מדי יום. בשלושת הימים האחרונים - קבוצת שיער באיזור קודקוד הראש הפכה לשיער קשיח, שמנוני, כבד, כאילו יש עליו ג'ל. כל שאר השיער נותר ללא שינוי. אינני מבינה מה קורה? אין אודם, גרד או יובש של הקרקפת באזור זה. מה זה יכול להיות?! אני מודאגת ולא מצליחה לשטוף את זה. יש לציין שאני לא משתמשת בתכשירי טיפוח לשיער כמו ג'ל, קרם, סרום וכו'..

מה יכולה להיות הסיבה לכך?!
    בתודה מראש, יאנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קבוצת שיער ששינתה את צורתה. - תגובה

ארז שרביט
    06/11/2012

הי יאנה,
    כדאי שתיגשי למעצב שיער כדי שיבחן מקרוב את העניין.
    לפי מה שאת מתארת ייתכן שזה משהו הורמונלי שעובר על גופך בלי קשר לשיער, ובא לידי ביטוי בשיער.

אם כל השיער היה שמנוני יש חומרים להשתמש, אבל אם זו קווצת שיער בודדת, זה נשמע כמשהו הורמונלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו