שיער עבה, יבש ונפוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער עבה, יבש ונפוח
    ספיר
    03/11/2012

שלום,
    יש לי שיער עבה, יבש ונפוח, ואני לא יודעת מה לעשות.
    לאחרונה חשבתי על דילול, אבל שמעתי שזה מנפח יותר את השיער לאחר מכן.
    עשיתי דירוג לא מזמן וגם צורת V בשיער, הורדתי את כל הקצוות מפוצלים ועדיין יבש ונפוח.

כך השיער שלי היה נראה בעבר. אני לא משתמשת בפנים ובמחליקים בכלל.
    אני לא מעוניינת בהחלקות, ואני לא יודעת אם אני צריכה פתיחת תלתלים, אני אפילו בכלל לא יודעת מה סוג השיער שלי.. הוא פשוט מבולגן, וכשאני אוספת את השיער כשהוא יבש, ואז מורידה את הגומייה השיער שלי נראה מאוד נפוח. מה אתם ממליצים כדי להגיע למראה שיער שבקישור? כדאי דילול? אני מעדיפה משהו לא יקר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער עבה, יבש ונפוח

הוספת תגובה

• שיער עבה, יבש ונפוח - תגובה

ארז שרביט
    06/11/2012

היי

אנחנו כבני אדם נולדים עם שיער מסוים, אם את רוצה לקבל שינוי בשיער, את צריכה לטפל בו.
    יש חומרים שיהפכו את השיער שלך לפחות נפוח, יש תהליכים עדינים כמו פתיחת תלתלים עדינה, שזה תהליך לא אגרסיבי, שיכול בהחלט לעזור.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער עבה, יבש ונפוח - תגובה

זאב לוין
    08/11/2012

לפי דעתי את צריכה תספורת שתותאם לסוג שיערך ואז לא היו לך יבש נפוח ותוכלי ללכת איתו בצורה פזורה לאחר מקלחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו