בעיות שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שיער
    אור
    07/11/2012

1.יש לי הרבה לבן בשיער אבל השערה הלבנה קשה.הספר שלי אומר שאין מה לעשות ועושה לי צבע רגיל שאני יושבת איתו 40 ד' .השיער צבוע אבל השערות הלבנות הופכות לג'ינג'י חלודה לאחר צביעה ולא מקבלות את הצבע טוב. לאחר חפיפה שתיים הצבע מתחיל לדהות.
    כל הזמן יש לי כמה צבעים בשיער ולא צבע אחיד.האם ניתן לעשות איזשהו טיפול?
    2. הספר שלי לא משנה לי תספורת למרות בקשותיי הרבות.הוא אומר שיש לי שיער טוב שאפשר לעשות איתו הכל אבל כשאני רוצה שינוי הוא מדרג אותו כל פעם וזהו. אני רגילה אליו כבר שנים ודי פוחדת ללכת לספר חדש.מה לעשות? איך בוחרים ויודעים איזה ספר טוב שאפשר לסמוך עליו שיעשה את השינוי גם באופי השערה הקשה וגם בעיצוב השיער.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שיער

הוספת תגובה

• בעיות שיער - תגובה

זאב לוין
    08/11/2012

בנוגע לצבע אפשר לעשות צבע אחיד בלי שידה זה עניין של מקצועיות וגם מחסה לבן זה עניין של מקצועיות בלבד

ובהחלט שאפשר לשנות את התספורת נשמח לראותך אצלנו ונוכאל לעזור לך בשינוי התדמית וההרגשה הטובה

זאב לוין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו