ניקוי פיגמנטים-עזרה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקוי פיגמנטים-עזרה!!
    מיכל
    09/11/2012

היי,לפני כחצי שנה עברתי ניקוי פיגמנט משיער שחור לחום. מיותר לציין שלקח המון זמן עד שהגעתי לחום אבל ממש אחרי הניקוי השיער הפך יבש וכאילו איבד את צורתו הטבעית,היה לי שיער גלי,מלא ומבריק והוא הפך ליבש,"סוג של חלק" ונפוח. אני מתארת לעצמי שהספר( שהומלץ ע"י חברה ולא הספר הרגיל שלי בדר"כ) עשה את התהליך בצורה לא נכונה ועכשיו אני סובלת, לא מצליחה להסתדר עם השיער והוא נראה כמו מטאטא. שתי שאלות, האם כשיגדל השורש אקבל את השיער שלי בחזרה? ומה אפשר לעשות בנתיים כדי "להחזיר את הגלגל"?
    מיואשת ...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניקוי פיגמנטים-עזרה!!

הוספת תגובה

• עזרה???????????

מיכל
    11/11/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקוי פיגמנטים-עזרה!! - תגובה

אלירן הרוש
    11/11/2012

הי
    תראי מכוון שעברת פעולת אבהרה (נקוי) סביר להניח שהשיער היה יבש ולו נעים!!
    בקשר לשיער החדש שצומח הוא אמור לצמוח טוב(:
    פיתרון את יכולה להשתמש במסכה ושמפו של קרסטס סדרת רזיסטנס לשיקום השיער שיחזיר גם רקות וגמישות השיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקוי פיגמנטים-עזרה!! - תגובה

זאב לוין
    14/11/2012

השורש יגדל מחדש
    ובנוגע לשאר השיער תספורת טובה תוריד לך את היובש זה לא אומר שצריך להסתפר קצר אפשר גם על ארוך
    ותשמשי תמיד במסכת
    SMOOTHEN של חברת וולה
    כדי שהמסכה תעבוד טוב תורידי את הקצוות השרופות ותהיה פעולה משלימה לשיער
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו