פתיחת תלתלים איבדה את האפקט שלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתיחת תלתלים איבדה את האפקט שלה?
    קוקי
    09/11/2012

שלום
    לפני 6 שנים בערך התחלתי לעשות פתיחות תלתלים בשיער (השיער שלי הוא דק וגלי-מתולתל) . הפתיחה הראשונה והשנייה יצאו מעולה. השיער היה רך, מראה טבעי נופל וגולש כמו שרציתי (לא קרשים). בפתיחה השלישית התחלתי לשים לב שהשיער נראה מעט יבש וכאילו מחושמל כזה, אך לאחר זמן מה זה השתפר. לאחר הפתיחה הרביעית שאותה עשיתי אצל ספרית אחרת השיער נראה זוועה, יבש, שביר, קרוע, מחושמל נורא ובקיצור ממש טרגדיה. בעצת הספר שאצלו ביצעתי את הפתיחות הקודמות המתנתי שנה בה טיפלתי בשיער בחומרים שונים לפי המלצתו. שאכן עזרו למראה השיער. לפני 8 חודשים עשיתי שוב פתיחה אצל הספר הרגיל שלי ושוב השיער נראה לא טוב, יבש בצורה מזעזעת וכו'. השיער החדש שצומח מהקרקפת הוא עדין ורך אך מאמצע השיער זה נראה יבש והרוס. למה בפתיחות הראשונות יצא ממש טוב ובפתיחות האחרונות יצא ממש גרוע? האם החומר פשוט הרס לי את השיער מפתיחה לפתיחה? ומה עם החלקה? האם מומלץ שלא אקח שום סיכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פתיחת תלתלים איבדה את האפקט שלה? - תגובה

אלירן הרוש
    11/11/2012

תראי בדרך כלל אני לו ממליץ למתולתלות לעשות פתיחת תלתלים רק עם התלתלים ממש קטנים מכוון שבאישהו שלב זה עושה את השיער כמו מסטיק ! ברגע שאת מסרקת עם החלקת שיער רגילה את התלתל הוא מאבד את הספירלה הטיבעית שלו והוא נירא חסר צורה חלק יותר וחלק שבור !

אני עושה פתיחת תלתלים על ידי רולים כדי לשמור על איכות התלתל ולא להחליק אלה רק לפתוח את מוזמנת להגיע ליעוץ במספרה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו