שיער דק ועדין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער דק ועדין
    מני
    12/11/2012

שלום

מאחר והשיער שלי חלק דק ועדין, תמיד חיפשתי שמפו שינפח לי אותו ויגרום לי תחושה של שיער עבה ואפילו מחוספס שהוא ההפך ממה שהוא.
    עד לפני שנתיים השתמשתי בשמפו הרבל אסנס לשיער מלא נפח.
    פתאום הרבל אסנס החליטו לשנות את האריזות וגם את המרכיבים של השמפו ומאז הוא הפסיק לעשות את עבודתו, לתת תחושה של נפח לשיער.
    האם יש למישהו מושג מה המרכיב שהם הורידו או הוסיפו לשמפו שבגללו הוא הפסיק לעשות את עבודתו ועכשיו הוא כמו כל שמפו - מחליק ומרכך את השיער?
    והאם מישהו מכיר שמפו שבאמת מנפח את השיער וגורם לו להיות קשה יותר ולא שירכך אותו?
    אבל שמפו שבאמת אוכיח זאת, ולא סתם בגלל שכתוב עליו ושסתם אקנה אערוך אתו ניסויים
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער דק ועדין

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בבקשה?

מני
    17/11/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער דק ועדין - תגובה

זאב לוין
    18/11/2012

כעיקרון כדי ששיער יקבל יותר נפח ותחושה הכול תלוי בתספורת של שיער כול תספורת נכונה ומתאימה לסוג שיער יכולה לתת נפח נכון לכול שיער בעיקר להגיע לתחושה של נפח שאותה את מחפשת.
    וכדי לתת נפח לשיער לא ממליצים לקנות שמפו מסופר פארם אלה בשמפו מקצועי
    לסוג שיער שהוא WELLA SP VOLUMIZE
    הוא יתן לך נפח לשיער ורק למסכה של ה VOLUMIZE
    ורק בקצוות כי עם תשתמשי במסכה על הקרקפת זה מה מפיל את שיער ועושה אותו דליל ודק חסר נפח

בהצלחה זאב לוין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו