סילבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סילבר
    דנה
    04/03/2008

שלום יש לי שער בלונדיני אבל הוא נוטה להיות צהוב זאת אומרת אני צ ובעת שיער לבלונד עם גוון מאוד יפה אך אחרי שבועיים בערך מגוון הזה לא נשאר שום דבר הצבע דוהה נתחיל להיות צהוב מכוער לעומת שכשאני צובעת הוא מהמם. מה לעשות איך לשמור על הצבע בלי שיהיה צהוב ולא דוהה
    הספר שלי הציע לי לקחת שמפו SILVER ( בקבוק אפור ) לדבריו הוא שומר על צבע אך הבעיה שכתוב שם שזה לשיער שיבה מה זה אומר אני בת 24 ואין לי שערות לבנות ה אם זה מתאים לי? האם זה ימנע את דהיית הצבע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סילבר

הוספת תגובה

• דנה

רונן פלג
    04/03/2008

היי,

שמפו "סילבר" של לוריאל לא מתאים לך, הוא מיועד לאנשים שיש להם שיער לבן ושלא צובעים ....ויש לו נטיה להיות צהבהב .

מה שאת צריכה זה שמפו של לוריאל "שיין בלונד" או סילבר של חברת וולה.
    שניהם בעלי פיגמנט סגול שמנטרל צהוב ותורמים למראה יותר "נקי של גוון הבלונד

בהצלחה
    רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונן שאלה בקשר לשמפו סילבר

שי
    14/12/2009

היי אני בן 25 וגדלו לי כמה שערות שיבה
    ואני ממש לא רוצה לצבוע או משהו...אני לוקח ויטמין בי כדי להאט את זה..
    רציתי לדעת : איזה אפקט יעשה השמפו silver על השיערות שיבה ?
    האם זה צובע אותם כזה בסגול או משהו כהה? איך זה יכול להיות?
    איזה שמפו אני צריך איזה סוג ושל איזה חברה?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שי

זאב לוין
    14/12/2009

שמפו סילבר נותן גוון אפרפר בלבד ולא מכסה שיער שיבה,אני ממליץ להשתמש בסילבר של וולה sp
    סדרה זו מיועדת לגבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...וכמה שאלות..

שי
    14/12/2009

1. איפה אני קונה תשמפו הזה? בסופר פארם או מקום כזה?
    2. אז בשמפו הזה אין בעצם צבע לשיער ? זה פשוט מכסה את השיער הלבן במין כיסוי אפור כזה?
    3. האם השמפו הזה יכול לגרום לנזק? כלומר להגברת השערות הלבנות?
    4. האם זה יתאים לשיער עבה? יש לי שיער מקורזל ועבה?
    5. איך הוא משפיע על השיער השחור? רוב השיער שלי שחור יש רק כמה שערות בודדות שאותן אני רוצה לכסות......הבנת?
    6. הבנתי שבשמפואים המיוחדים האלה יש מין עופרת אצטט שזה נותן גוון כהה כזה וככה זה גורם לשיער הלבן להיות ככה יותר...האם זה השמפו המדובר?
    7. האם ראית אנשים שזה עזר להם במציאות? תודה רבה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סילבר של איזה חברה?

שי
    16/12/2009

אני מבולבל לגמריי
    יש סילבר של לוריאל ?
    ויש סילבר של חברת וולה
    איזה מהם יתאים לשיער שחור עם קצת שערו לבנות שרוצים שהשמפו יכסה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

קורן אריכא
    16/12/2009

אני ממליץ להשתמש בשמפו לשיער בלונד של שוורצקוף על מנת לשמור על הגוון הבלונד הנקי מפני שידוע שבלונד מצהיב בכל מקרה אותו שמפו מנקה את הצהיבות של השיער והגוון ניהיה בלונד יפה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו