מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה ברזילאית.ענבל02/12/2012
היי, יש לי שיער מקורזל והייתי מעוניינת לעשות החלקה ברזילאית. ואחרי שקראתי את כל ההשלכות שלה לגבי זה שהיא מסרטנת ומסוכנת מאוד אני נמנעת. האם זה נכון שכך הדבר, שהיא אכן מסוכנת לכל הדעות ואסור לי לעשות אותה? כי יש לנו מכר שהוא ספר והוא אומר שעם שמים מסיכה על הפנים ומשתמשים בפן לא יכול לקרות כלום. קצת קשה לי להאמין לו כי זה שזה נמצא לי על הראש כמה שעות זה אומר שזה חודר אליי פנימה לגוף הייתי מעוניינת לדעת מה מידת הסכנה ואם יש פתיחת תלתלים כאלטרנטיבה? בתודה מראש ענבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי????
ענבל08/12/2012למה לא עונים לי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה ברזילאית. - תגובה
רוני חתוכה09/12/2012החלקה ברזילאית עם כל המשתמע מכך מסוכנת מיושנת ולא בריאה כלל...
היום יש בשוק זה מגוון רחב של החלקות שיער והשוק מוצף בכל מיני שטויות ולכן חשוב מאוד לדעת מה עושים? איך מבצעים? ומה ההשלכות? ללא כל נזקים.
לא ציינת איזה שיער יש לך...טיבעי, צבוע,מתולתל,גלי,וכו'... אך בעיקרון אם את לא בלונדינית מלאה את יכולה לבצע החלקה יפנית חלקה קבועה ומושלמת...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)