החלקה ברזילאית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה ברזילאית.
    ענבל
    02/12/2012

היי, יש לי שיער מקורזל והייתי מעוניינת לעשות החלקה ברזילאית. ואחרי שקראתי את כל ההשלכות שלה לגבי זה שהיא מסרטנת ומסוכנת מאוד אני נמנעת. האם זה נכון שכך הדבר, שהיא אכן מסוכנת לכל הדעות ואסור לי לעשות אותה? כי יש לנו מכר שהוא ספר והוא אומר שעם שמים מסיכה על הפנים ומשתמשים בפן לא יכול לקרות כלום. קצת קשה לי להאמין לו כי זה שזה נמצא לי על הראש כמה שעות זה אומר שזה חודר אליי פנימה לגוף הייתי מעוניינת לדעת מה מידת הסכנה ואם יש פתיחת תלתלים כאלטרנטיבה? בתודה מראש ענבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה ברזילאית.

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי????

ענבל
    08/12/2012

למה לא עונים לי???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה ברזילאית. - תגובה

רוני חתוכה
    09/12/2012

החלקה ברזילאית עם כל המשתמע מכך מסוכנת מיושנת ולא בריאה כלל...
    היום יש בשוק זה מגוון רחב של החלקות שיער והשוק מוצף בכל מיני שטויות ולכן חשוב מאוד לדעת מה עושים? איך מבצעים? ומה ההשלכות? ללא כל נזקים.
    לא ציינת איזה שיער יש לך...טיבעי, צבוע,מתולתל,גלי,וכו'... אך בעיקרון אם את לא בלונדינית מלאה את יכולה לבצע החלקה יפנית חלקה קבועה ומושלמת...
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו