מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בנוגע לבריאות השיערגיא08/12/2012
היי אני בן 17 כמעט,
עד לפני כמה חודשים הייתי עושה פאנים כל יום צובע תשיער ומורח ווקסים.
הייתי חופף תראש פעם בשבוע כדי לא להרוס תפאן והשיערי היה שומני.
הייתי רואה במקלחת עשרות שיערות.
לפני 4 חודש הפסקתי עם הפאנים אך עם הצביעות לא בידיוק הפסקתי כי יש לי שיער בלונדיני בהיר שאני ממש לא אוהב אז עברתי לצבוע בצבעים ללא אמוניה ואחוז חמצן נמוך - אני צובע בתדירות של אחת לשבוע כי הצבע דוהה מהר.
בחודשים האחרונים שאני חופף כל יום, הפסיקה הנשירה החזקה אך שמתי לב שהשיער שלי ניהיה ממש דליל ורואים לי את הקרקפת (היה לי שיער ממש מלא פעם) והקרקפת אדמדמה ורדרדה.
בנתיים עבר כמה חודשים וזה אותו מצב....אני ממש רוצה את השיער שהיה לי בחזרה...האם לדעתך הוא יחזור ?????יש משהו שעלי לעשות (קבעתי תור לרופא עור אך יש כרגע בעיה ואני בנתיים בונה על דעות מהאינרנט).
ושאלה נוספת,כרגע אין לי נשירה, לא משהו חריג לפחות, אך אני משתמש על בסיס יומי בווקס....אני מורח יחסית הרבה ושאני מורח אני רואה על היידים הרבה שיערות יחסית...האם זה בסדר השימוש בווקס או שזה משהו שמומלץ שאפסיק ?והצבע ללא האמוניה ?
תודה אני אשמח לשמוע את דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בנוגע לבריאות השיער - תגובה
ארז שרביט31/12/2012גיא,
מציע לך כרגע לתת לשיער לנוח- בלי כימיה, צבעים, ווקס וכל השאר. חצי שנה מנוחה לשיער- כל הכימיה הזאת הורסת את השיער וגורמת לשבירה שלו.
תן לו מנוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)


