חוסר ברק בשיער-שוב שואלת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר ברק בשיער-שוב שואלת.
    עינת
    16/05/2007

שלום רונן,
    אני מצטערת,אך לא הבהרתי את עצמי כהלכה.מדובר בחוסר ברק סתמי בשיער שבקידמת הראש[בשורשים],ולא בבעיה עמוקה יותר.אני יכולה גם להוסיף,שיש באזור הרבה חשמל סטטי.
    יש לי שיער מתולתל,ואני משתמשת במוס לשיער מועשר בסיליקון של קרליין,אני מאוד אוהבת את התוצאה הסופית,אבל כ-24 שעות לאחר החפיפה,שכוללת מסיכה,השיער שוב מאבד מהברק שלו.
    לא סבלתי מכך לפני.
    שאלה נוספת-האם מוצרי שיער זולים עלולים להסב נזק לשיער לטווח ארוך.למשל,העובדה,שאני משתמשת במוס של קרליין,וטוב לי עם זה,האם בכל זאת עליי לשנות כיוון למוצר איכותי יותר?
    תודה וסליחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר ברק בשיער-שוב שואלת.

הוספת תגובה

• עינת

רונן פלג
    16/05/2007

את יכולה להשתמש עם סרום "אלקסיר" של קרסטס לוריאל ועי כך להוריד חשמל סטטי מהשיער ולהרים ברק בצורה משמעותית מספיקה טיפה אחת לשינוי גדול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד השאלה

שרון
    16/05/2007

אבל אני מניחה שהמינון שונה בין סוגי השיטות השונות וגם תהליך ההחלקה עצמו. נכון? ובנוגע לאיבחון של הספר , האם יש דרך בה אני יכולה לדעת שהספר שממליץ לי יודע לאבחן את שערי כמו שצריך בהתאם להחלקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו