מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזק מהחלקה יפנית!!שלי24/12/2012
שבוע שעבר עשיתי חידוש החלקה יפנית (הספר אמר שהוא עשה לי שוורצקוף, אבל לא ראיתי את זה במו עיניי אז יכול להיות שזה משהו אחר) וזאת התוצאה! אני עדיין בשוק ולא יודעת מה לעשות. יש דרך לתקן את זה עם הלחמה או שזירה או כל תוספת?
מאז אני לא רוצה לצאת מהבית וכל היום אני בדיכאון.
תודה לכל המגיבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק מהחלקה יפנית!! - תגובה
רוני חתוכה24/12/2012שלום רב
אני כל כך מצטער לראות זאת וכמובן שהעבודה של הספר לא היתה נכונה על שיערך מאחר וזלג חומר על הקרקפת מה שאסור כמובן ,וכתוצאה מכך נתלש השיער לכן אין כרגע מה לעשות ולחכות קצת שיצמח השיער, ואז ניתן לחבר לשיער שצמח תוספות שיער ייחודיות שאינן מורגשות ובשיטה זאת תינתן לך ההיזמנות להאריך את שיערך ללא כל חשש שמישהו ישים לב לעניין..כרגע אין מה לעשות ולא מומלץ לגעת השתמשי באקס סוריה לשיער בינתיים עד שזה יגדל קצת ואשמח לעזור במידה ותרצי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
שלי25/12/2012את המנטרל הוא שם לי על כל הראש כולל הקרקפת ועוד סירק אותו עם מסרק ומשך לי את השיער ואמרתי לו שזה כואב והוא אמר שאין מה לעשות זה חלק מהתהליך.
זה באמת חלק מהתהליך? או שהוא ממש עבד ברשלנות?
כי פעם ראשונה שעשיתי החלקה (יוקו) זה לא היה ככה, המנטרל לא נגע לי בקרקפת בכלל!
ומה זה החומר שאמרת? מה הוא עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה-
נינה25/12/2012ממש מזעזע מה שקרה לך!!!! את צריכה לתבוע את הספר החובבן הזה שהרס את השיער שלך!!! אני מאוד מקווה שלא שילמת לו גם בעבור הקרחת שעשה לך!! אני מקווה שהשיער יצמח לך שוב במהרה במהרה!! ואל תעשי שום פעולה עד שהשיער יצמח לך שלא תהרסי אותו לתמיד!!! יש חומר שנקרא טופיק הוא מכסה קרחות תשתמשי בו עד שהשיער יצמח ...הספר הזה חובבן ואסור שיטפל באחרות שיהרוס להן תשיער ויגרום להן עוגמת נפש גדולה!!! תתבעי אותו ואם שילמת לו תדרשי תכסף בחזרה!!!! בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה - תגובה
רוני חתוכה25/12/2012שלום רב לך...
לא המנטרל הרס לך את השיער מאחר ומנטרל ושווה ערך למרכך אבל עדיין מורחים אותו רק על השיער שהוחלק ואין בעיה כלל שנגע בקרקפת מאחר ומנטרל הינו חומר שמפסיק את הפעולה החומר הפעיל הוא ההחלקה וההחלקה הדביקה לך את השיער לשורש וכך כשהשורש גודל הוא מקבל צורת ''ריש'' ונתלש לכן אין קשר בין המנטרל להתקרחות אלא ההחלקה היא זאת שגרמה למצב העגום הזה..והתכוונתי לאקססוריז כגון:מטפחת ראש...וישנם תוספות שיער בקליפסים שניתן בעזרתם להסתיר את הקרחת וזה ייראה מאוד טיבעי ויפה עד שיגדל..מומלץ מאוד!!!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)