שיער יבש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער יבש
    איה
    16/05/2007

היי,

יש לי בעיה שהשיער שלי יבש וגלי ואם אני לא מורחת קרם או ג'ל הוא מתייבש ומתנפח.
    אז מה אפשר לעשות נסיתי כול מיני קרמים על איזה קרם אתם ממליצים?
    לגביי הגלים האם כדאי לעשות פתיחת טלטלים? האם זה ייבש לי את השיער עוד יותר?
    ואגב אף פעם לא צבעתי.

מה אפשר לעשות אנא מכם תענו במהרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער יבש

הוספת תגובה

• איה

רונן פלג
    16/05/2007

ניתן לבצע פתיחת תלתלים "אקסטנסו" של לוריאל שמורידה את הנפח לשליש ומותירה את השיער רך ובמקביל להשתמש עם חומרי טיפוח ועיצוב מקצועיים שתפקידם לשמר את הפעולה ולשפר ולהזין את השיער

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צביעת שיער=]]

אושרת
    18/05/2007

היי... שמי אושרת =]]
    אני נורא מתלבטת איזה צבע לצבוע את השיער שלי.. זה פעם ראשונה ובגלל זה אני מפחדת ששאני צובעת זה לא יתאים לי וסתם יהרוס לי את השיער.. יש לי גבות שחורות והצבע עור שלי לא בהיר ולא קהה באמצע (עור פנים) ויש לי עכשיו צבע חום בהיר ולכן אני לא יודעת איזה גוון יתאים לי או קהה או בהיר יותר.. אני רואה רוצה לעשות שינוי אז בבקשה תעזור ליי איזה צבע כדאי לי לצבוע את השיער..!!

תודה:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אושרת

רונן פלג
    18/05/2007

היום המגמה בעולם היא צבעי גוף לכן את יכולה ללכת על גוון חום מוקה שוקולד
    מאחר ולעולם לא צבעת אז עדיף שתעשי גוונים עם הצבע הנבחר ובכך לא תהיי מוגבלת בחידוש הגוון בשורש לעיתים קרובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו