צבע שיער נוזלי- מה מומלץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבע שיער נוזלי- מה מומלץ
    zohar
    09/01/2013

שלום,

אני צובעת כבר המון שנים. מומחית בצביעה. אבל כבר אין כח לשבילים ולמאמץ הכרוך בצביעה. (חלוקה לפסים, הקפדה על שורשים וכו') הצביעה נעשתה כבר למטלה שאני מתקשה לעמוד בה. אני לא יכולה לצבוע במספרה כי השיער קצר ומצריך צבע כל שלושה שבועות.

אני רוצה לעבור לצביעה קלה יותר. בצורה דומה לזו שחופפים ראש. שופכים נוזל על הראש מקציפים ומחכים.

שמעתי שיש חומרים כאלה אבל אני לא מכירה אותם.
    אז .....האם באמת יש חומרים כאלה. האם זהים בכיסוי שיער לבן כמו הצבע הרגיל?
    (לא כ"כ חשוב לי כמה זמן הם מחזיקים מעמד כי אני במילא צובעת כל שלושה שבועות בגלל השורשים ובמילא אף פעם לא מצליחה לצבוע שורשים בלבד).

אני לא מעונינת במשהו שיורד אחרי החפיפה כי אני גם חופפת הרבה. (בגלל שחיה בברכה גם בחורף).
    אשמח אם תוכלו לעזור לי בייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבע שיער נוזלי- מה מומלץ

הוספת תגובה

• צבע שיער נוזלי- מה מומלץ - תגובה

רוני חתוכה
    09/01/2013

שלום רב...
    אני יודע שמוכרים בסופר פארם צבעים שמקציפים כמו מוס לצביעה קלה יותר...אני כמעט בטוח שלוריאל יש אותו ולעוד חברה שאינני זוכר את שמה...כך שאת תהני מצביעה נכונה בטוחה ונעימה...בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו