מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער פלומתיאדם14/01/2013
יש לי שיער פלומתי על הגב.
רוצה לשאול, מבחינה בריאותית -
האם הבאים יכולים להעיר ראשי שיער רדומים
האם הם יכולים לגרום לצמיחת שיער חזק ועבה יותר?
*גילוח
*שעווה
*הסרת שיער עם מכשיר "קנדלה" (לייזר מיוחד לשיער פלומתי. נמצא בקייר)
שאלה אחרת, איך נראה דילול של עיר חזה/בטן?
אני לא מצליח לקבל תמונה בראש. יש תמונות באינטרנט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער פלומטי
מרים15/01/2013כל סיב שחותכים בגוף עלול להתחזק לאחר מכן, ובאיחוד שיערות דקות ופלומטיות. ה בעיה היא יותר על השערות הדקות שכבר קיימות. טיפלתי בהרבה מקרים כמו שלך והפיתרון הטוב ביותר הוא קודם כל להסיר את השיערות בשעווה ומיד לאחר מכן לעשות טיפול ב-IPL, ע"מ לנטרל את נימי הדם שמזינים את הפלומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבל
אדם15/01/2013IPL זה אינפרא?
זה לא יכול לגרום לצמחיה של ראשים רדומים?
מה תכולי לספר לי על המכונה של קייר לשיער פלומתי "קנדלה" ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבל
מרים16/01/2013הבעיה היא יותר על השיערות שכבר קיימות. ה-IPL לא גורם לצמיחה של שיערות רדומות, מאחר והוא ממיס את הזקיקים ולא מפוצץ אותם.
לגבי המכשיר שדיברת עליו, צריך לבדוק את העוצמה לס"מ מרובע ב JOULES. אם זה גבוה מדי, זה כן עלול לעורר זקיקים רדומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהALEXANDRITE
אדם16/01/2013ALEXANDRITE - אלכסנדריט מתוצרת חב' קנדלה
מתאים לגווני עור רבים ויעיל במיוחד לשיער בינוני/פלומתי (דק). אורך גל 755 ננומטר.
מה זה אומר?
IPL זה אינפרא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבל
מרים16/01/2013ALEXANDRITE זהו לייזר יעיל מאד. אבל שוב, עצם העובדה שהוא מאד עוצמתי עלול לחמם את הזקיקים הקרובים הרדומים ( 300 זקיקים רדומים בס"מ מרובע של עור!). אני לא יודעת מה מתכוונים באינפרה. IPL זה הראשי תיבות של INTENSIVE PULSE LIGHT.
מכשיר ששולח הפזקים כך שהזקיקים נמסים לאת לאת, עד שהם נעלמים.
מרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים רדומים
אדם16/01/20131) היועצת בקייר אמרה שזה בעוצמה שלא תעיר זקיקים רדומים.
גם בפסקה ששלחתי מהאתר של קייר:
"מתאים לגווני עור רבים ויעיל במיוחד לשיער בינוני/פלומתי (דק)."
הם לא מדייקים?
2) עצם העובדה שהוא מאד עוצמתי עלול לחמם את הזקיקים הקרובים הרדומים ( 300 זקיקים רדומים בס"מ מרובע של עור!).
אז איזה מכשיר או עוצמה לא יעירו זקיקים רדומים ובכל זאת יהרוס זקיקים קיימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתהיו בריאים אתה ומרים הממציאנית
אריק24/02/2013אני יודע שאני כותב באיחור של חודשים אבל אני פשוט חייב.
אדם נשמה, שאלת שאלות מאוד לגיטימיות אבל בפורום הלא נכון. מריים המציאה לך תשובות שאין לי מושג מה אורך השרוול שלה. כל מה שהיא כתבה לך מוטעה. לא עושים שעווה לפני טיפול להסרת שיער!! השיערה מוליכה את החום של קרן הלייזר לשורש השיערה, לכן כשמבצעים שעווה ואז מבצעים טיפול, אז אין מה שיוליך את החום של הלייזר או של ה-ipl לשורש השיערה, כלומר אפס יעילות וכאבים מיותרים. לגבי התעוררות זקיקים רדומים- זה יכול לקרות כל הזמן ובכל מכשיר בין אם זה לייזר או קרן אור, אי אפשר לנבא את זה, אם זה איזור הורמונלי אז סביר שיתעוררו זקיקים רדומים כל עוד אתה מתחת לגיל 30, לכן מומלץ לבצע טיפולי לייזר או ipl לאחר גיל 27 בערך על איזורים שהם הורמונליים, איזורים לא הורמונליים אין בעיה לבצע כל עוד אתה בסביבות גיל 21 ומעלה. הipl לא ממיס את השורש אלא פוצע אותו, הלייזר לעומתו משמיד את השורש, לכן היעילות בו תהיה גבוהה יותר בתוך זמן קצר יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)