תכשירי שיער להחלקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תכשירי שיער להחלקה
    לירז
    29/01/2013

שלום אני עושה החלקה יפנית כבר שנתיים שזה יוצא בערך 4,5 פעמים,בהתחלה הייתי משתמשת בשמפו של תינוקות כי הוא ללא מלחים והבנתי שזה טוב לשיער עם החלקה
    אחרכך כבר קניתי שמפו מיוחד של ההחלקה ומסיכת שיער שביחד הם סביבות ה300 שקל אולי קצת יותר כמו שהספר שלי המליץ לי.
    אבל הבנתי מספר אחר שהוא גם כן ספר מעולה שזה הכל שטויות ואם אני רוצה אני יכולה גם להשתמש בשמפו רגיל.

מה הכי מומלץ לי ?

תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תכשירי שיער להחלקה

הוספת תגובה

• תכשירי שיער להחלקה - תגובה

זאב לוין
    29/01/2013

אנחנו ממליצים להשתמש במוצרים המקצועים בלבד לאחר החלקה המתאימים לסוג שיערך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז להישאר עם התכשירים

לירז
    29/01/2013

תודה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכשירי שיער להחלקה - תגובה - תגובה

רוני חתוכה
    29/01/2013

שלום רב...
    לכל דבר שאנו קונים יש הוראות הפעלה...
    לצערי הספר שלך לא משהו כלל אם זה מה שאמר לך יש בכל שמפו רגיל כמו שאמר לך מרכיב כימי שנקרא ''סודיום כלאוריד'' וזהו המלח שמדברים עליו שהינו מייבש את השיער ולכן את עושה החלקה כדי שהשיער יהיה בריא ומבריק ובטווח הארוך הוא ייהרס מהדבר הבסיסי ביותר שנוגע בשיערך...לכן לא רק המלחים שלא יהיו בשמפו אלא שמפו שמתאים קוסמטית לשיערך!!!
    אין לך שיער של תינוק שהינו עדין מאוד יש לך שיער שעבר תהליך כימי קוסמטי וחשוב לשמור איכותו במוצר המיועד לכך...יפה שהגעת לפורום זה כדי לשאול...בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו