החלקת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקת שיער
    ק
    29/01/2013

אם אני רוצה ללכת למספרה שיבדקו את סוג השיער שלי להחלקה, אני יכולה להגיע עם החלקה (אני חייה על מחליקים) או עם השיער הטבעי שלי?
    אין שום סיכונים לטווח הארוך של החלקה? ז״א של חומר כימי על השיער? זה לא יכול לסרטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקת שיער

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

מאי
    31/01/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקת שיער - תגובה

רוני חתוכה
    31/01/2013

שלום רב..
    להגיע לייעוץ בכדי לאבחן את סוג שיערך חייבים ללכת למישהו שמבין בתחום הזה ספציפית כדי לקבל תוצאה מושלמת במיוחד כשאת משתמשת במחליקים הפוגמים באיכות שיערך בטווח הארוך..אין שום סיכון כשהאבחנה של הספר הינה טובה ומדוייקת...
    אין קשר בין החלקה יפנית לסרטן חלילה!!!
    כל עניין הסרטן קשור להחלקה הברזילאית הלא רלוונטית היום...
    בהצלחה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה...

ק
    31/01/2013

אבל שמגיעים לייעוץ בנוגע להחלקה צריך להגיע שהשיער חפוף וטבעי או שאפשר לבוא עם השיער אחרי שהוחלק במחליק?
    ואיך זה כל כך וודאי שהחלקה יפנית לא מסרטנת וברזילאית כן? 2 ההחלקות מורכבות מחומרים כימיים שונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה... - תגובה

רוני חתוכה
    01/02/2013

שלום רב...
    מגיעים למקום עם שיער טיבעי ולא חפוף כך שחופפים עם חומרי טיפוח ייחודיים לפני החלקה ואז רואים את השיער ''האמיתי''.
    אין קשר בין החלקה יפנית לברזילאית מאחר וברזילאית הינה מכילה חומר המוכר כפורמלין...
    ויפנית הינו מוצר המוכר בתחום כ12 שנה וידוע הכל העולם כחומר תיקון ויישור שיער לצמיתות ואילו הברזילאית בזכות הפורמלין מחליקה אך באופן זמני כך שבוודאי הם מורכבים באופן שונה ושונים בתכלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו