בלונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלונד
    אניה
    17/05/2007

שלום ליפני איזה שנה וחצי צבעתי את השער שלי לשחור. צבע השער שלי במקור הוא בלונד אז צבעתי לשחור ואחרי חצי שנה החלטתי לחזור לבלונדיני אז חימצנתי וחימצנתי בהתחלה זה יצאה כתום עם כולמיני כתמים של חום אז חימצנתי וחימצנתי בסוף יצאתי מהשחור אבל נישרף לי ממש השער. חיקיתי שיגדל לי השער אבל היה ממש הבדל בין השורשים לצבע אז עשיתי פסים בלונדינים וככה כול חודשיים היתי עושה פסים לאצמי היתי צובעת עם חימצון ומי חמצן .
    ליפני זמן מה החלטתי ליצבוע את כול הראש לבלונד הוא גם ככה היה בלונד אבל רציתי שיהיה יותר בהיר. קניתי צבע בלונד בהיר מאוד צבעתי אבל זה יצא לי כתום כול הראש כתום! איך אני עכשו יוצאת מהצבע הזה אני לא רוצה ממש שוב הפעם ליצבוע למה השער שלי ממש שרוף חשבתי ליקנות במספרה סילבר אמרו לי שזה מבהיר את השער שזה מוריד את הכתום זה נכון וכידי לי ליקנות או שזה לא ממש ישפיע? או עדיף פשוט שוב פעם ליצבוע ועם כן אז איך איזה צבע? אני גם רוצה שיראה יותר טיבעי
    תודה בי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלונד

הוספת תגובה

• אניה

רונן פלג
    17/05/2007

לשם כך יש מעצבי שיער אז אולי תחדלי להתנסות על עצמך ולעשות טעויות ולגרום לעצמך נזקים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו