מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה \=דנה11/03/2008
כשהייתי קטנה היה לי שיער גלי על סף מתולתל עם השנים הוא נהיה גלי ולפעמים גם חלק מאוד מזכיר קצת פן
בכל מקרה, עדיין יש חלקים בשיער שלי שלא רואים אותם והם בשכבה הכי תחתוה בשיער שמתולתלים קצת
השיער שלי מדורג והבעיה היא שכל השכבה הכי תחתונה והכי ארוכה בשיער שלי שרופה
מאוד .
1) האם יש אפשרות לטפל בזה בעזרת קרם\ מסכה או כל דבר דומה חוץ מלגזור אותו [למרות שאני לא בטוחה שגם זה יעזור..]
2) התייעצתי עם אמא [ולא שהיא מבינה גדולה משיער] והיא אמרה שאולי זה שיער שהיה מתולתל ומהכובד הוא נפתח והוא נראה ככה ולמרות זאת אני לא חושבת כמוהה, האם יש קשר בין הדברים?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף ..
דנה11/03/2008שכחתי להזכיר גם שמפורים שנה לא עשיתי פן ומאז הסתפרתי פעמיים קצוות ודירגתי
ושגם שנה עבר ובכלל לא הייתי עושה פנים כמעט רק לאירועים מאוודדדדדדד מיוחדים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתספורת !!!!!!!!!!!אין מנוס!!!!!!!!!
רונן פלג11/03/2008ת-ס-פ-ו-ר-ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת, איך מורידים שכבה שלמה
דנה13/03/2008וגדולה מהשיער?
אני חושבת שכדאי שאני יוסיף תמונה להמחשה . .
\:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיון מצוין !
רונן פלג13/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
רונן פלג17/03/2008זה ממש לא נורא כמו שאת מתארת . בתספורת קלה אבל.....מאוד קלה את פותרת את הבעיה !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)