החלקה? יפנית? אמריקאית? או בכלל לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה? יפנית? אמריקאית? או בכלל לא?
    גלי
    26/02/2013

שלום,
    ב6 השנים האחרונות עברתי 5 פתיחות תלתלים (מרווח של שנה בין פתיחה לפתיחה). 2 הפתיחות הראשונות יצאו נהדר, שיער לא חלק מקלות, גולש, רך, נראה טוב. מהפתיחה השלישית משהו התחיל להשתבש, השיער פתאום נראה יבש, כאילו מחושמל, נשבר בקלות עד למצב שנראה כאילו הוא קרוע, המצב החמיר עוד ועוד והשיער פשוט נראה מזעזע. את הפתיחה האחרונה עשיתי לפני שנה וברור לי שפתיחה נוספת אני לא עושה, זה פשוט כנראה מייבש את השיער שלי מפתיחה לפתיחה וזה פשוט הרס לי את השיער. הסתפרתי פעמיים בשנה החולפת גם כדי לעודד את הצמיחה ובעיקר להיפטר עד כמה שניתן מהגועל נפש שהיה לי על הראש, כמו כן השתמשתי במסיכה משקמת ושמפו מיוחד ללא מלחים. השיער היום כבר לא מגעיל כפי שהיה, חלק מהרכות והברק חזרו והתלתלים לאט לאט חוזרים (בעיקר בחלק הפנימי של השיער). עכשיו אני תוהה האם לעשות החלקה, כיוון שבכל זאת שיער חלק דורש מינימום עיצוב ומסתדר בלי בעיות. אבל אני חוששת, האם לאור ההיסטוריה שתיארתי מומלץ לי לבצע עוד פעולה כימית בשיער, ואם החלקה אז איזו בכלל? או שפשוט להניח לו ל ולתת לו לחזור לעצמו?
    * השיער הטבעי שלי הוא דק, תלתלים בינוניים בערך.
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המלצה חמה-- בכלל לא לעשות או לשקול

נינה
    26/02/2013

על החלקה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מדברת מניסיון?

גלי
    26/02/2013

האם עשית החלקה והתאכזבת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה? יפנית? אמריקאית? או בכלל לא? - תגובה

רוני חתוכה
    26/02/2013

היי גלי...
    לא ציינת באיזה חומר ביצעו אצלך פתיחה אך כמו שציינתי העבר זה לא רק החומר אלא גם האבחנה וזה הדבר החשוב ביותר בתחום זה במקרה שלך ממליץ לך להגיע לייעוץ לאבחנה נכונה להמשך הדרך תתיחסי לשיער בצורה נכונה...ואת כל השאר השאירי באמת לבעל מקצוע מנוסה שיודע לתקן וסדר את העניין...בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו