מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עצהשני03/03/2013
שלום, קוראים לי שני ואני צריכה עזרה... בגיל צעיר מאוד התחילה לי נשירת שיער בגלל שסבלתי מסבוריאה, עד שכמעט ולא נשאר לי שיער בכלל. בנוסף היו לי בתקופות מסוימות חסרים תזונתיים וגם קצת בעיות רפואיות והשיער נהיה דק ושביר ...,היום בערך שנתיים אחרי הוא כבר הרבה יותר עבה וארוך אבל בפעם האחרונה שגזרתי אותו במספרה הייתה ממש מזמן ומאז גזרתי קצוות כמו שהסבירה לי מישהי... בעיקרון אני רוצה לגזור רק את הקצוות, ממש קצת אבל מהניסיון שלי תמיד גוזרים לי מלא. אני ממש רוצה להעזר במישהו שיגרום לו להראות יותר טוב וחי אבל ממש לא רוצה לחזור לשיער קצר שלקח לי הרבה זמן להאריך...יכול להיות שיש לי טראומה מספרים שנאלצו להתמודד עם השיער שלי שהיה דפוק רוב השנים והפעם זה אולי יהיה שונה אבל לא ממש בא לי לקחת את הסיכון כי לוקח לי המון זמן להאריך וכל ביקור כזה במספרה מכניס אותי לבאסה. איך אני יכולה גם לגזור קצוות וגם שישאר ארוך? ואיך אני בכלל יכולה לוודא שיעשו את מה שביקשתי? זה לא קורה אף פעם :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עצה - תגובה
רוני חתוכה03/03/2013שלום שני...
אני מזמין אותך לשקט נפשי ללא פגיעה באורכו של שיערך...
אשמח לראותך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)