צריכה עצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עצה
    שני
    03/03/2013

שלום, קוראים לי שני ואני צריכה עזרה... בגיל צעיר מאוד התחילה לי נשירת שיער בגלל שסבלתי מסבוריאה, עד שכמעט ולא נשאר לי שיער בכלל. בנוסף היו לי בתקופות מסוימות חסרים תזונתיים וגם קצת בעיות רפואיות והשיער נהיה דק ושביר ...,היום בערך שנתיים אחרי הוא כבר הרבה יותר עבה וארוך אבל בפעם האחרונה שגזרתי אותו במספרה הייתה ממש מזמן ומאז גזרתי קצוות כמו שהסבירה לי מישהי... בעיקרון אני רוצה לגזור רק את הקצוות, ממש קצת אבל מהניסיון שלי תמיד גוזרים לי מלא. אני ממש רוצה להעזר במישהו שיגרום לו להראות יותר טוב וחי אבל ממש לא רוצה לחזור לשיער קצר שלקח לי הרבה זמן להאריך...יכול להיות שיש לי טראומה מספרים שנאלצו להתמודד עם השיער שלי שהיה דפוק רוב השנים והפעם זה אולי יהיה שונה אבל לא ממש בא לי לקחת את הסיכון כי לוקח לי המון זמן להאריך וכל ביקור כזה במספרה מכניס אותי לבאסה. איך אני יכולה גם לגזור קצוות וגם שישאר ארוך? ואיך אני בכלל יכולה לוודא שיעשו את מה שביקשתי? זה לא קורה אף פעם :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עצה

הוספת תגובה

• צריכה עצה - תגובה

רוני חתוכה
    03/03/2013

שלום שני...
    אני מזמין אותך לשקט נפשי ללא פגיעה באורכו של שיערך...
    אשמח לראותך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו