שימוש בדיפיוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בדיפיוזר
    רותם
    07/03/2013

היי,
    רציתי לשאול, ההורים שלי קנו לי פן מקצועי עם דיפיוזר והשיער שלי חלק עם נטייה לגלי לפעמים זה תלוי במצב רוח שלו, לפעמים הוא גלי ונוטה להתנפח בצורה מעצבנת, ולפעמים חלק ממש כמו פן...אבל במקור השיער שלי חלק.
    השאלה היא, אם אני מעוניינת לעצב אותו עם דיפיוזר, לתת לו צורה יפה כזאת בלי יותר מידיי מאמץ, איך משתמשים בזה בדיוק? הכוונה אופן שימוש כמה רחוק צריך להיות מהשיער ואיך משתמשים בכללי כי אין לי מושג מה עושים איתו, האם השיער צריך להיות רטוב או יבש לגמרי? האם חייב למרוח משהו על השיער לפני? כי אני לא נוטה להשתמש בתכשירים לשיער כגון קרמים וכאלה, סתם גורם לנשירה מיותרת אני גם לא מוצאת סיבה לשים, אני לרוב משתמשת בבייביליס לעשות בקבוקים כשהשיער חלק ואני רוצה להקנות לו צורה ושיראה חי יותר, ואחרי חפיפה אני שמה ספריי של גליס שמשמש לסירוק קל...אבל לא קרמים.

אשמח לעזרה והכוונה, תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בדיפיוזר

הוספת תגובה

• שימוש בדיפיוזר - תגובה

אבישי אבן
    16/03/2013

שלום. בגדול הדיפיוזר נועד לפיזור החום באופן שטחי יותר על מנת שלא ״לפרע״ את השיער. אם בא לך מראה מתולתל את יכולה למרוח חומר עיצובי על שיער רטוב אך מנוגב, וליבש עם הדיפיוזר. אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה. אבישי אבן ״המספרה״. חג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בדיפיוזר - תגובה - תגובה

רוני חתוכה
    16/03/2013

שלום רב...
    חומרי טיפוח נועדו לעיצוב שיער ולא לגרום לנשירה כך שהתזה שלך מאוד מופרכת..אין שום קשר לנשירת שיער שנגרמת משינויים הורמונליים וגם באופן טיבעי...
    ישנו חומרי טיפוח של חברת לייבל M שהינו מורכב מחומרי טיפוח אורגניים בלבד וללא כימיקל אחד בפנים כשמושחים את השיער ב''קרל קרים'' ובעזרת הדיפיוזר השיער ייראה מדהים יפה בריא ולמגע מדהים...
    בהצלחה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בדיפיוזר

רותם
    18/03/2013

תודה רבה אבישי!

אבל השאלה היותר כוללת היא איך בדיוק משתמשים בו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו