טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שיער קצר ומקורזל עם מיפרצים , האם יש אפשרות למלא את המפרצים בתוספת שיער שתתאים לשערי הקצר והמקורזל? שאלה נוספת , איזה קרם לחות מומלץ לשער מקורזל שיותיר ברק ומראה קצת רטוב? ועוד שאלה אני גרה בצפון האם יש לכם המלצה על מיספרה טובה באיזור טבריה ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב... אכן יש תוספות שיער המתאימות לסוג שיערך ונשמח באם תצרי קשר כדי לשלוח תמונה ולהתאמה מושלמת... תוספות זה עניין רציני כך שבתחום הזה לא אוכל לעזור לך לגבי מספרה באיזור מגורייך מאחר ואינני מכיר...יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך אני מכירה ספר מעולה ברמת גן שמומחה במילוי שיער לשיער דליל גם לנשים וגם לגברים.שמו עפר בן חגי.והם מתאימים אצלו במספרה את הסוג המילוי בדיוק לסוג השיער ועושים זה כמה שיותר טבעי.