מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה דחוף בבקשה.שלי14/03/2008
שלום,
יש לי שיער חום טבעי אך מגיל 12 בערך הבחנתי בכמות של שיער לבן בולטת מאוד לכן התחלתי בצביעת השיער.לפני כשנה צבעתי לשחור ועכשיו אני רוצה לצאת ממנו ולהיות עם חום אגוז כי עם השחור השיער הלבן בולט יותר. אשמח אם תיתנו לי עצות טובות באמת ואם אפשרי אז שלא יכללו מספרה כי ביררתי וזה לא עולה מעט =/... שמעתי שעם כמה חפיפות בסינטבון הצבע יורד..האם זה נכון? ומה עוד אפשר לעשות? ד"א לא צבעתי כמעט חודשיים ויש לי ש-ו-ר-ש חום וגם לא מעט לבן.
תודה רבה ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלי
זאב לוין16/03/2008אני מאוד ממליץ להתגבר על עלויות המספרה כיוון שאין אפשרות לצאת מצבע שחור בלי התערבות של בעל מקצוע מנוסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי יש לי עיצה קטנה בשבילך ,,,
shron17/03/2008את יכולה לקנות שפופרת צבע לצביעה בבית ,עם בקבוקון חמצן של 6%,וגם מברשת,
(להשיג בכל סופרפארם, ,או בחנויות לצרכי מספרה.(25 ש"ח בלבד)
מה שצריך לעשות :
זה לערבב בכלי פלסטיק את שפופרת הצבע עם בקבוקון החמצן ,
ומיד לצבוע במברשת צביעה.להמתין 1/2 שעה ולחפוך.
מקסימום תוצאות במינימום הוצאות .
אם הצביעה לא נוחה לך לביצוע ,אפשר לגייס חברה שתעזור.
פשוט וזול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)