טיפול מתאים לשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול מתאים לשיער
    רותה
    29/03/2013

יש לי שיער גלי עברתי החלקה עם קרטין, אני חופפת עם שמפו מתאים שקיבלתי במספרה.
    אבל יש בעיה והיא לאחר חפיפה יש לי קירזולים { משהו כמו שיער שעשו לו צמות לאחר חפיפה, וכשמפזרים יש זיג זגים על השיער} וזה רק בשיער שמיסביב לפנים , אני שמה סרום ומעבירה עם מיברשת של פן ומיבשת כך שהפן לא קרוב מידי לשיער, ועל שיער לח .
    שאלתי מדוע יש לי את הקירזולים האלה, ליפני ההחלקה לא היו לי ביכלל קירזולים, והאם אני יכולה להישתמש במסכה לשיער כמו של פנטן או שחייבת מסיכה שמוכרים במספרה, ולגבי סרום האם רק סרום לשיער שעבר החלקה, או אפשר גם סרום ארגן , תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול מתאים לשיער

הוספת תגובה

• הי רותה

נינה
    30/03/2013

הקירזולים שנהיה לך בשיער סביר להניח שבגלל ההחלקה זה נשרף והשיער נהיה יבש... ולכן השיער יתקרזל לך מה שלא היה לפני ההחלקה. עדיף ורצוי לך לשים מסכה טובה ואיכותית מאשר מסכה פשוטה... המסכה הכי טובה שתשקם את השיער והשיער יראה טוב ובריא זה רק של קרסטס!!!. סרום את יכולה לשים כל חברה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסיכה לשיער

רותה
    30/03/2013

ראשית רוב תודות על תשובה מיקצועית ומהירה, ואם תוכלו ליכתוב לי היכן ניתן לירכוש את המסיכה והם יש באשדוד, תודה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את המסכה תוכלי לקנות במספרות...---

נינה
    30/03/2013

תקני את המסכה של קרסטס נוטריטיב , המסכה מעולה הכי טובה שיש!!! היא הכי יקרה אבל שווה כל שקל את תהיי מרוצה מהמסכה כבר בשימוש הראשון!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול מתאים לשיער - תגובה

רוני חתוכה
    02/04/2013

שלום רב רותה...
    לא ציינת איזה שיער יש לך...???
    טיבעי,צבוע,מובהר....

חשוב לדעת פרטים אלה לתשובה נכונה עבורך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו