מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה ברזילאיתרואנה02/04/2013
יש לי כמה שאלות.
1.עשיתי החלקה ברזילאית, רציתי לדעת האם זה בסדר שאני חופפת כל יום או שיש עם זה בעיה?
2.אמרו לי שיום אחרי ההחלקה עליי לעשות עם מחליק בחפיף כדי שהתוצאות יהיו יותר טובות, עשיתי זאת פעם אחת אך אנשים אמרו לי ( לא הספר.. אנשים אחרים) שאם הייתי עושה יותר... התוצאות יהיו יותר טובות.
יש אמת בדבריהם?
3.אני משתמשת בשמפו של נטורל של קרטין טהור מיוחד להחלקות.
אם אני נתקעת בלי שמפו הבנתי שאפשר להשתמש בשמפו של תינוקות שהוא ללא מלחים.האם זה נכון? האם אפשר להשתמש בשמפו תינוקות בקביעות או לפחות לתקופה ארוכה יותר ?
4......אחרונה חביבה....האם יש פסול בלשים בושם כלשהו על השיער או איזה ספריי כלשהו שהוא כמו בושם? האם זה הורס או משפיע לרעה על ההחלקה?
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה ברזילאית - תגובה
רוני חתוכה02/04/2013שלום רב...
ראשית לאחר ההחלקה לא מומלץ לחפוף יום יום מאחר ואת גורמת להחלקה לפוג יותר מהר.
שנית ,לא מומלץ כלל וכלל להשתמש בשמפו של תינוקות כי אין לך שיער של תינוק גרוע מכך יש לך שיער פגום ולכן השיער דורש חומרי טיפוח מזינים הנימצאים בשמפו המיועד לכך ובתינוקות אין לכן לא רק ללא מלחים אלא הייעוד של השמפו קוסמטית לשיער שלך.
שלישית ,ישנו בושם ייחודי לשיער אך בושם רגיל מייבש את השיער מאחר והינו מכיל אלכוהול במינון גבוה...לא כדאי!!!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)