צבע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבע
    לאה
    17/04/2013

אני לא צובעת את השיער. האם אפשר לעשות החלקה ברזילאית? אני לא צובעת כי יש לי אלרגיה לצבע (P.P.D). אמרו שצריך כדי לעשות החלקה ברזילאית לצבוע את השיער. ואני לא יכולה לצבוע, שאלתי האם אפשר בכל זאת לעשות החלקה ברזילאית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבע

הוספת תגובה

• צבע - תגובה

רוני חתוכה
    17/04/2013

שלום רב
    אם את רוצה לשים כספך על קרן הצבי אז תעשי את השטות הזאת...
    החלקה ברזילאית אינה מתאימה לך כלל וכלל!!!
    יש לך שיער טיבעי שאינו צבוע וכיום ניתן להפוך כל שיער כמו שלך לשיער טיבעי וגולש ולא רק חלק מקלות ולצמיתות!!!
    אז למה החלקה ברזילאית??? לא חבל על שיערך ועל כספך???
    מזמין אותך לייעוץ טלפוני או אישית כדי לתת לך להבין מה נכון עבורך מקצועית ולשיער בריא יפה חלק והכי חשוב בטוח מקצועית!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה

לאה
    18/04/2013

שכחתי לציין שאמנם אינני צובעת את השיער, אך אני כן עושה שטיפה בצבע שאין בו את החומר P.P.D הצבע הזה יורד כמעט לגמרי אחרי שתיים שלוש חפיפות. אם אעשה החלקה יפנית, אני אוכל להמשיך עם השטיפה הזו? ואם אכן עדיף לעשות החלקה יפנית למרות שאני עושה שטיפות לשיער. להזכירך השטיפה רק מטשטשת מעט את הלבן ויורדת במהירות יחסית אחרי חפיפות. אודה על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה - תגובה

רוני חתוכה
    19/04/2013

שלום רב
    אין כל בעיה לבצע החלקה יפנית על שיער הצבוע בשטיפה כלל וכלל ההיפך הוא הנכון אפשרי ומומלץ לעשות זאת במיוחד לאחר השטיפה כדי לקבל שיער הומוגני ואחיד מן השורש ועד הקצוות וגם לאחר מכן את יכולה להמשיך עם השטיפות כרגיל ללא כל מגבלה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו