טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, יש לי בעייה רצינית ולא מצליחה למצוא לה פתרון."נשירת שיער " בצורה מוגזמת כבר יותר משנה קבלתי ויטמינים עושה בדיקות הכל תקין לפי טענת רופא העור. אני רוצה לעשות החלקה ובגלל שהוא דליל אי אפשר..הכל יורד . אולי יש לכם איזשהיא הצעה המלצה לעזור לי ..להפסקת הנשירה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אנת ראשית חייב לציין שיש דרכים אלטרנטיביות לעצור נשירת שיער החל מתזונה וחומרי טיפוח שונים המסייעים לתקינות קרקפת...כגון שמפו ממריץ,מינוקסי ללא מרשם רופא תזונה נכונה וכו'... שנית אין כל בעיה כלל לבצע החלקה יפנית על שיער דליל ההיפך הוא הנכון ישנה החלקה אחת אשר נותנת מענה לשיער דליל ולמראה טיבעי ללא כל סכנה: החלקת ריבונדינג!!! בברכה רוני חתוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר