שיער לחתונה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער לחתונה!
    שרון
    23/04/2013

אנחנו רוצים לעשות חתונה ממש בעוד חודש ומחפשים מקום וכל זה, לא יודעת אם זה אפשרי אבל החלטנו לתת לזה צ'אנס ואני תוהה אם אפשר לארגן גם שיער במהירות כזאת. ועוד שאלה-אם זה לפני עונת החתונות המחירים אמורים להיות נמוכים יותר לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער לחתונה!

הוספת תגובה

• אני מבררת

שרון
    25/04/2013

לא דורשת, אני בלחץ ומנסה להזיז דברים, מנסה להבין מה הסיכוי להרים את זה... דווקא היום ביררתי מול צל הדומים ואמרו שהם יכולים להרים ארוע בזק ובגלל שזה ביוני אז זה נחשב עוד טרום עונה גם המחיר היה זול יותר 7% על כל המרכיבים. בגלל זה הייתי בשוונג וחשבתי שאולי גם שיער אפשר לארגן ככה. בכל מקרה, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל זה אפשרי

שלי
    30/04/2013

אנחנו גם סגרנו לפני שלושה שבועות חתונה ביוני בנאות קדומים, קיבלנו גם דיל טוב כי זה לפני ה"עונה" של החתונות אז יצא לנו זול יותר, קיבלנו חבילת עיצוב בשווי 3500 שקל כי סגרנו על יותר מ300 איש.
    לגבי השיער, זה באמת יכול להיות קצת בעייתי מבחינת מחיר כי ההתרעה קצרה, אבל תתחילי לחפש ולעשות סבב הצעות מחיר, יכול להיות שתמצאי במחיר מציאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו