מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת מהצבעדורית12/05/2013
שלום
צבע השיער שלי הוא חום כהה,והשבוע צבעתי את השיער במספרה בצבעי שיער של keune רציתי להגיע לגוון של שטני אפור ויצא לי כתום בשורשים,איך אפשר לנטרל את הכתום?באיזה צבעי שיער מומלצים לנטרול הגוון הכתמתםיש לציין שעברתי הבהרה לשם התהליך אך נאמר לי כי רק בצביעה השנייה זה יגיע לגוון הרצוי,אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת מהצבע - תגובה
רוני חתוכה12/05/2013שלום רב
כשאת בכתום את לא יכולה להגיע לשטני מאחר ויש לך צבע גוון בשיער שטני זהו צבע שיער בסיסי בטון 6-7 ובשביל להגיע לזה לאחר הבהרה יש לצבוע בטון 6.1 -7.1 כדי להגיע לצבע הרצוי את מאוד רחוקה משם...את מוזמנת להגיע לייעוץ בשביל לקבל מידע יותר מורחב על סמך הנתונים בשיערך...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
דורית13/05/2013רוני קודם כל תודה!
כרגע שכבר בוצע התהליך וצבעו לי ב8.0 במקום 8.1 זה אומר שכדי לבטל את זה אני צריכה עוד הבהרה?
שמעתי שישנו צבע מיוחד שיכול לבטל את הגוון הכתמתם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך - תגובה
רוני חתוכה15/05/2013שלום רב
בעיקרון לא מחייב אך חייבים לראות בדיוק לאן את רוצה להגיע ויזואלית ואז לראות מה לעשות באופן כללי את כבר שם...אבל במקרה הכי גרוע ניתן לנקות את הפיגמנט באופן קל ביותר ללא הבהרה בצבע מיוחד ורק אז להגיע לנתון המבוקש...חייבים לראות ולאבחן!!!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני תודה רבה לך עזרת לי מאוד!
דורית16/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)