מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה ברזילאית ביתיתעדי12/05/2013
רכשתי מ-buy 2 החלקה ברזילאית לשימוש ביתי ראה
•שיטת החלקת הקראטין של IQ Natural תעניק לך טיפול של כוכבים ללא תג המחיר הגבוה וללא בזבוז זמן של שעות ארוכות במספרה
•המוצרים בערכה טבעיים חלוטין
האם החלקה זאת תשקם לי את השיער או תהרוס לי אותו
אני מפחדת להשתמש בה
רשום שהמוצרים בערכה טבעיים לחלוטין
הערכה כוללת שמפו,בקבוק קארטין ומסיכה
יש לציין שאני רוצה לשקם את השיער בגלל זה קניתי את זה פחות להחליק
אודה על עצתכם בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה ברזילאית ביתית - תגובה
רוני חתוכה12/05/2013שלום רב...
קראטין זאת מילה כמו שצבע זאת מילה עכשיו מפה איך המוצר כמוצר...האם הוא איכותי הוא זול הוא מוכר וכו'...האם בא לך לשים משהו על הראש ולהמר....???
למה כל הזמן מנסים לעשות דברים שלא שייכים למקצוע שלכן???
זה בדיוק כמו לשחק בחשמל ולהתעסק במשהו לא מוכר ולהסתכן...האם זה מה שאת רוצה...???
ברגע שיש ספק...אין ספק!!!
לבצדק שאת מפחדת...די כבר עם המשחקים בשיער וההימורים של מה יצא אלו חומרי שיער מסוכנים במיוחד שלא מכירים את המוצר והנזק עלול להיות גדול מנשוא...לא חבל???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשום שזה מחומרים טבעיים
עדי13/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשום שזה מחומרים טבעיים - תגובה
רוני חתוכה13/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)