טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שיער נפוח-ממש מעצבן ואני מחפשת את המוצר שהמלצת עליו (אם יש אחר טוב יותר אשמח לשמוע) אקסטנסו של לוריאל,העניין הוא שאמי היא ספרית ותיקה ומשתמשת בוולה ולא שמעה על מוצר זה-אולי כי היא מדור ישן,בכל מקרה לא יודעת איפה ניתן להשיג את זה,יש רשימת חנויות למספרות של לוריאל? כי איפה שהיא רוכשת לא מכירים או לא עובדים איתם.כמו כן מה ההבדל בין אקסטנסו ללעשות פתיחת תלתלים ע"י החלקה(פשוט להשאירה לזמן מועט)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר