צבע בהיר יותר לשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבע בהיר יותר לשיער
    נטע
    15/06/2013

שלום,
    יש לי שיער בצבע חום כהה. בשנים האחרונות אני צובעת אותו לבד פעם ב.... בגוונים של החומים הכהים פחות או יותר.
    בא לי להבהיר אותו מעט (לא בלונד!) אני חושבת שזה ייתן לי פשוט יותר אור לפנים. גוון העור שלי הוא בהיר מאוד עם מעט נמשים על הפנים (לא ג'ינג'ית בכלל) ועיניים חומות ירוקות.
    איזה צבע בהיר יותר יתאים לי והאם זה בכלל אפשרי על צבע שער כמו שלי ועל שיער שהוא צבוע שלי? והאם זה כרוך בתהליך שיגרום לייבוש של השיער? האם אצטרך ניקוי פיגמנט?

אשמח לקצת סדר בדברים, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבע בהיר יותר לשיער

הוספת תגובה

• צבע בהיר יותר לשיער - תגובה

רוני חתוכה
    15/06/2013

שלום רב
    אכן תצטרכי ניקוי פיגמנט אך בשמן בלבד...חומר ייחודי ללא נזק לשיער כלל...בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. ועד כמה אוכל להבהיר את השיער

נטע
    15/06/2013

לאחר ניקוי הפיגמנט?
    אוכל להגיע לחום בהיר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. ועד כמה אוכל להבהיר את השיער - תגובה

רוני חתוכה
    15/06/2013

שלום רב
    אכן כן דנה ללא כל בעיה וללא סיכונים מיותרים...בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו