מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אפשר לעשות ניקוי פיגמנט בכל מצבנטע21/06/2013
שלום,
השיער הטבעי שלי הוא חום כהה, אני צובעת מידי פעם בבית לבד והשיער לפי דעתי כהה לי מידי היום (לא שחור אבל חום ממש ממש כהה) ובכלל אני חושבת שחום בהיר הרבה יותר יתאים לי. פעם אחרונה צבעתי בבית עם שטיפה לפני כשלושה שבועות.
הלכתי לייעוץ במספרה לגבי ניקוי פיגמנט ונאמר לי שאי אפשר לחזור לצבע הטבעי של השיער ואם אני רוצה להגיע לשיער חום בהיר הדרך היחידה היא לבצע הבהרה. כמו כן היא אמרה לי שגם מהצבע הטבעי שלי (שהוא חום כהה) אי אפשר גם ככה להגיע לחום בהיר רק מצביעה כי זה לא ייתפוס. אני חוששת מאוד מהבהרה שפשוט תגמור לי את השיער ותייבש אותו. הספרית אמרה שזה לא בהכרח מייבש ותלוי איך עובדים עם החומר אבל אני עדיין חוששת מאוד. השיער שלי עבר כמה פתיחות תלתלים ולקח לי לא מעט זמן לשקם את השיער ואני ממש לא מעוניינת לחזור למצב של שיער מטאטא יבש ומזעזע.
האם באמת פשוט אי אפשר לבצע ניקוי פיגמנט בשיער שלי? האם יש תנאים מסויימים לביצוע ההליך הזה בשיער?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר לעשות ניקוי פיגמנט בכל מצב - תגובה
זאב לוין21/06/2013ניתן לבצע תהליך של ניקוי פיגמנט כהה ועל ידי כך להגיע לצבע רצוי וגם ניתן לבצע את צביעת השיער לגוון שיער טבעי.
*תהליך זה ממליץ לבצע עצל בעלי מקצוע מקצועיים בלבד מכיוון שזה דורש הרבה נסיון וידע בתכום.
בהצלחה, תמיד לשירותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)