מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרתי לאחר בירור מחיראופיר21/06/2013
היי
יש לי שיער גלי עם תלתלים שמתחילים לא צמוד לקרקפת.
לפני שנה עשו לי החלקה של-שוורצקופף שלא היתה מוצלחת.
היום אני שנה בלי החלקה ובלי צבע בכלל כבר כמה שנים ורוצה לעשות החלקה יפנית.
שאלה-לשיער באורך הכתפיים גלי ועבה אבל לא מאוד 1000 ש"ח ליפנית זה לא מעט??
בנוסף האם אחרי זה אצטרך לקנות חומר מיוחד לשיער כמו מסכה ושמפו מיוחד מהספר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרתי לאחר בירור מחיר - תגובה
רוני חתוכה21/06/2013שלום רב אופיר
החלקה יפנית מתומחרת לפי אורך שיער 1000 ש''ח זה לאורך סטנדרטי אם השיער מלא עבה אז ייתכן שתהיה תוספת קלה במחיר אך השיער ייראה חלק מושלם ובריא...
לאחר שהבאנו אותך לנתון הזה אתה צריך לשמור על איכות השיער ולהשתמש בשמפו בסיסי אך חשוב מאוד ומסיכה לטיפול חד או דו שבועי וקראטין שזהו שמן ייחודי לאחר החפיפה להגנה על השיער בלבד...פרטים נוספים אסביר בפרוטרוט לכשתגיע...נשמח לארח אותך...שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם עצלנים?
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)