מרווח בין החלקה לצבע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרווח בין החלקה לצבע
    דנה
    27/06/2013

אני רוצה לעשות גם החלקה רגילה וגם צבע. מה צריך להיות המרווח של הזמן אם אני עושה קודם החלקה ואח"כ צבע, ומה צריך להיות המרווח אם אני עושה קודם צבע ואח"כ החלקה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרווח בין החלקה לצבע

הוספת תגובה

• מרווח בין החלקה לצבע - תגובה

רוני חתוכה
    28/06/2013

שלום רב
    קודם כל לא מומלץ יותר לעשות החלקה רגילה מאחר והינה החלקה אלקלאית והינה מייבשת את השיער אך אם בכל זאת את עושה אז קודם כל צבע ורק לאחר מכן את ההחלקה מכיוון שההחלקה חייבת להיות על שיער הומוגני (אחיד) ואם כבר את עושה החלקה רגילה אז על שיער רטוב ומנוגב היטב מאחר ומים זה לחות שישמור לך ככל האפשר על השיער שלא ייהרס...בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, רק להבין..

דנה
    30/06/2013

אחרי כמה זמן מהצבע ניתן לעשות את ההחלקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, רק להבין.. - תגובה

רוני חתוכה
    30/06/2013

שלום רב
    אין בעיה גם במיידי..צבע ומייד לאחר מכן ממשיכים בהחלקה ללא בעיות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו