שיער פגום מאוד !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער פגום מאוד !!
    שובל
    03/07/2013

שלום רב! שעירי ניזוק בצורה משמעותית.. הוא עבר הבהרות חוזרות, החלקות ברזילאיות צביעות פנים ומחליקים. לפני ככמה ימים החלטתי לצבוע את שיערי לגוון בהיר יותר, הצבע לא יצא מוצלח, הספר מרח לי הבהרה על כל השיער.. כל השיער נשרף מאוד ואז עשה לי החלקת קרטין , הגרמה לשיער להיות יותר בהיר ואז עוד הפעם 2 שטיפות. כרגע המצב של שיערי חמור מאוד, הוא שרוף כמעט מהשורש.. אני ממש לא יודעת מה לעשות, איך ניתן להציל את השיער?? הוא שבור, שרוף ופגום בצורה משמעותית ואם לא עושים לו פן ומורחים עליו משהו הוא נראה נורא, השיער עצמו מרגיש כמו גומי מסולסל מהנזק. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער פגום מאוד !!

הוספת תגובה

• שיער פגום מאוד !! - תגובה

רוני חתוכה
    04/07/2013

שלום רב
    באופן עקרוני הרסו לך את השיער כדי לעשות החלקת קרטין לשיפור המצב...ולא כל צריך לפעול.
    תול כדי שיקום צריך לתקן שיער ולא תוך כדי הרס.
    מאחר ואני מבין שהמצב חמור...את חייבת בראש ובראשונה לעבור כל טיפול כגון צבע הבהרה וכו' בתקופה הקרובה ולהגיע רק לשם הייעוץ פיזית כדי לבדוק מה ניתן לעשות עתידית...ולטפל באופן אישי בשיערך בעזרת חומרי שיקום אינטנסיביים בכדי להחזיר ולו במעט במצב הקיים שיער גמיש ואסתטי...אשמח לראותך להדרכה להמשך טיפול נכון עבורך...!
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו