שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    חסוי
    16/07/2013

יש לי כמה שאלות השיער שלי היה בצבע כהה חום קפה ואני רציתי להגיע לחום שוקולד ו"לצאת " מהצבע הכהה יש לציין שתקופה ארוכה חיכיתי ולא צבעתי את השיער בכדי שהצבע החדש יקלט בשיער קניתי חום ערמונים 4.5 ומה שיצא זה שכול החלק העליון של הראש הצבע ניתפס ובחצי השני החום קפה הכהה עדין נישאר יש לי מעיין כיפה חום אדמדם בשיער עכשו קניתי חום שוקולד 7\6 2 חבילות כדי שיתפס על כול השיער אבל מה גורם לכך שהצבע לא יתפס בשיער אני לא רוצה לעבור הבהרות שיער או שטיפת ניקיון אני מוספיה תמונה כדי להראות איזה צבע אני רוצה בשיער
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

רוני חתוכה
    16/07/2013

שלום רב...
    ראשית חייב להבהיר שצבע אינו מבהיר צבע שנית אין לי מושג בצבעים של סופרפארמים ואת לא יכולה לבקש הסבר על משהו שאת עושה לבד מבעל מקצוע שמתעסק עם צבעים מקצועיים בלבד...לכן בשביל להגיע לצבע המבוקש את צריכה ללכת לבעל מקצוע טוב שמבין וגם אז אם תמשיכי לבד לעשות צבע את עלולה לקלקל את מה שעשה כי זה לא צבע שחור וזהו אלא גוון מבוקש ומורכב ואת חייבת להבין שזה לא הצבע שאת רואה על הקופסה אלא אבחנה מדוייקת בין הקיים לרצוי...בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו