מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער מכורזל, מבולגן ולא מסודר.דורין25/07/2013
יש לי שיער דיי חלק וטיפה גלי באיזורים היותר קצרים שלו.. הבעיה היא שאני כל הזמן חוזרת הביתה מבית ספר/יציאה עם חברים/סתם מבחוץ בקיץ או בחורף ופשוט מזעזעת מאיך שהשיער שלי נראה.. כל הקרקפת מלאה בכירזולים ושוונצים והשיער עצמו נורא מבולגן ולא מסורק ונראה כמו פרא אדם.. לעומת זאת אם אני יעביר וויש אחד על השיער עם מסרק אז הוא הופך להיות מייד חלק ומסודר. אני לא רוצה להסתובב עם מסרק וכל 10 דק לסרק את השיער כי גם יש לי נשירה וכל סירוק נושרות עוד שיערות.. מסתכלת על בנות אחרות והשיער שלהן פשוט מושלם.. יושב במקום וכמו שצריך ופשוט נראות כמו נסיכות.. איזשהם טיפים? איך לטפל בשיער? מה לעשות איתו? איך למנוע את השוונצים הנוראיים האלה על הקרקפת? תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער מכורזל, מבולגן ולא מסודר. - תגובה
רוני חתוכה25/07/2013שלום רב
ישנו טיפול שנקרא cpr עמוק שמוריד את האיזורים הפגומים למראה בריא ואיכותי למשך חודש..לעומת זאת יש טיפול בריבונדינג שגורם לקטעים שאת כותבת עליהם להיראות בריא חלק וללא יובש או קירזול כלשהו...מומלץ להגיע לייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער מכורזל, מבולגן ולא מסודר. - תגובה
זאב לוין25/07/2013שלום דורין
יש לך 2 אפשרויות של טיפול:
1. תספורת עם מספריים חמות, מאוד עוזר בהחלקת השוונצים וכירזולים.
2. ישנו ספרי frezz control של maroccan oil שיכול גם לעזור לך, המוצר נמכר בכל המספרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)