טיפול בשיער יבש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בשיער יבש
    שובל
    06/08/2013

היי, קראתי פה בפורום שיש טיפול ריבונדינג שמשקם את השיער, הבנתי נכון?
    השאלה שלי היא כמה זמן הוא מחזיק, מה המחיר שלו ועל איזה חומרים הוא בנוי?

ושאלה נוספת - אני כבר כשנה וחצי עושה טיפולי קראטין לשיקום השיער כי השיער עצמו לא יבש בכלל מבחינת שמנוניות אלא שהוא נטול קרטין כמעט לחלוטין. הטיפול בהחלט עוזר, אבל אני לא יכולה להכחיש שהשיער עדיין יבש, פשוט לפחות עכשיו הוא נראה כמו שיער של בן אדם ולא כמו שיער ערווה מרוב שהוא מחורבש ונטול ברק וגמישות ורכות.
    הסיבה לכך היא גנטית בלבד? עשיתי בדיקות דם והכל יצא תקין, כולל הורמונלית, כולל ויטמינים.
    אין שום דרך לגרום לשיער לצמוח עם יותר קרטין? לפני כשנתיים הייתי עושה פעם בשבוע דיקור סיני ואמרתי למטפלת שיש לי שיער מאוד יבש בעקבות חוסר בקרטין והדיקור עזר, מה שממש לא האמנתי שיקרה. העניין הוא שאם דיקור סיני עזר לטפל בשורש הבעיה (שרוקן לי את הכיסים לחלוטין אז נאלצתי להפסיק עם הדיקור) האם יש עוד פתרון שמטפל בשורש הבעיה וגורם לשיער לצמוח עם יותר קרטין?
    תודה רבה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בשיער יבש

הוספת תגובה

• טיפול בשיער יבש - תגובה

רוני חתוכה
    06/08/2013

שלום רב
    החלקת ריבונדינג הינה החלקה יפנית משקמת והופכת שיער לא איכותי לשיער מבריק ובריא והיא מחזיקה לצמיתות כמובן עד שהשורשים גדלים מחדש השיער יוצא טיבעי מן ההתחלה התהליך בטיחותי ומהיר יותר וללא מגבלות כשאפשר למחרת כבר לחפוף ולאסוף כרגיל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבע לשיער

שובל
    11/08/2013

ואם אני רוצה לצבוע אני צריכה לעשות את זה לפני ההחלקה או שאפשר אחרי? זה פוגם איכשהו בהחלקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבע לשיער - תגובה

רוני חתוכה
    11/08/2013

שלום רב
    אם השיער שלך צבוע אז לצבוע לפני אם לא אז לצבוע במידה ורצוי רק לאחר ההחלקה.
    בברכה
    רוני חתוכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבע לשיער - תגובה

רוני חתוכה
    22/12/2013

שלום רב..
    אם יש לך שיער טיבעי אז קודם כל עושים את ההחלקה...על שיער טיבעי ההחלקה יוצאת מדהים ורק לאחר מכן צובעים במידה וזה רצוי...לא הורסים ואז החלקה מה ההגיון???
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה יפנית או ריבונדינד X

נועה
    17/12/2013

מה ההבדל בין שתי ההחלקות
    מה היתרונות והחסרונות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה יפנית או ריבונדינד X - תגובה

רוני חתוכה
    17/12/2013

שלום רב
    החלקה יפנית היא החלקה טובה רק שהתהליך ארוך שיער דבוק לקרקפת בהתחלה,לא נראה טיבעי בהתחלה ולא בטיחותית למי שאינו בקיא בתהליך העבודה ולא מתאימה לכל סוג שיער... אסור לחפוף 3 ימים ולאסוף אסור כ-3 שבועות!!!
    אבל היא טובה כללית למי שיודע ל''בשל'' טוב את החומר...

ריבונדינג X הינה החלקה יפנית עילית כשהתהליך מהיר מאוד ,טיבעי במראה, ניתנת לשליטה לכל בקשה שהיא כגון: שיער חלק קרשים, מראה זורם וטיבעי, פתיחת תלתלים, הורדת נפח, ועוד ועוד...בטיחותית לגמרי וללא מגבלות כגון: חפיפת השיער למחרת וניתן לאסוף חופשי ללא כל מגבלה ולשיער מושלםםםםם!!!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו