מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני רוצה ללמוד ספרות איפה כדאי?ליאור25/03/2008
אני מתבלט בין מישל מרסיי לבין שוקי זיקרי...
מה הדברים שאני צריך לדעת בכדי לבחור את המקום הטוב?
האם יש עוד בתי ספר שנחשבים לטובים?
אשמח לתשובתכם :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת:
ליאור25/03/2008צבעתי ביום חמישי את השיער בבית בעזרתה של אמא שלי לשחור סיני האם ניתן לעשות על זה חמצון שיער לבלונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה אפילו באימייל :)
ליאור27/03/2008תודה רבה מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו בבקשה?
ליאור31/03/2008:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
זאב לוין02/04/2008נכון להיום יש שני בתי ספר המובילים שזה מישל מרסיי ושוקי זיקרי אני ממליץ יותר על שוקי זיקרי כי יש שם צוות לעניין ומקצועי.
לאחר צביעה השיער לשחור בלתי אפשרי להגיע לבלונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על התגובה + דבר נוסף
ליאור03/04/2008נאמר לי שאם אני עושה קורס ספרות באחד מבתי הספר זה לא מה שיתן לי את הכלים לפתוח מספרה - האם יש משהו בדברים הנ"ל?
האם כדאי לי לחפש קודם מספרה בשביל להיות שם חופף ואז לראות אם אני מתחבר לזה מכל הבחינות? (למרות שאני יודע שאני אוהב את התחום הזה מגיל קטן...)
האם יש דברים שעלי לבדוק לפני שאני מחליט איפה לעשות את הקורס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
זאב לוין07/04/2008בוודאי שלאחר קורס של חצי שנה אתה לא מגיע לרמות של לפתוח מספרה אתה מקבל את היסודות של המקצוע, עליך לעבור תהליך כמו שעובר אותו כל ספר מתחיל :
1 לסיים את הקורס
2 לצבור נסיון רב
3 אולי אז לחשוב על פתיחת המספרה
בכל מקרה שהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)