החלקה-צרפתית מול יפנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה-צרפתית מול יפנית
    דני
    26/08/2013

שלום, אני בחורה מתולתלת. בעברי עשיתי החלקות צרפתיות. אחרי שנתיים שערי הפסיק להיראות טוב ואז גילתי כי הוא שרוף בחלקו כתוצאה מההחלקות. בנוסף כל פעם שהייתי מבצעת את ההחלקה שערי היה נשבר באיזורים מסויימים בקרקפת והיה מרגיש כמו ריכוזי שיער קצוץ. לאחר שגדלתי את שערי הטבעי בחזרה בחלטתי שאני רוצה להחליקו שוב. חשוב לציין שאת ההחלקות ביצעתי במקום שנחשב טוב ושלמתי עליהן לא מעט. כאשר אמרתי להם על הבעיה הם טענו שאין להם מושג מדוע זה קורה. לפני כמה ימים ניגשתי לשתי מספרות בבקשה לברר על החלקה ואם האינפורמציה שציינתי כרגע. מקום אחד שמתמחה בהחלקות אמר לי כי לשערי דרושה החלקה יפנית ולא צרפתית וכי ההחלקה הצרפתית אגרסיבית יותר ולעיתים שוברת את השיער. בנוסף נאמר לי כי ההחלקה היפנית היא היקרה יותר והצרפתית זולה יותר. במקום השני נאמר לי בדיוק ההפך כי היפנית היא האגרסיבית יותר וכי מתאימה לי ההחלקה הצרפתית, שהיא היקרה יותר. שניהם כמובן טענו שצריך לשים מאוד לב כמה זמן ההחלקה על הראש. אני מבינה שישנן גישות שונות ושלכל מומחה הדרך שלו אבל בגלל שמדובר פה על דבר והיפוכו אני ממש לא יודעת איזו החלקה לעשות ועל מי לסמוך. הייתכן והיפנית באמת פחות אגרסיבית מהצרפתית ואם לא אז למה מי שלכאורה מתמחה בתחום יגיד לי כזה דבר? ובנוגע לאיזו החלקה יותר יקרה למעצב אני בטוחה שיש תשובה אחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה-צרפתית מול יפנית

הוספת תגובה

• החלקה-צרפתית מול יפנית - תגובה

רוני חתוכה
    26/08/2013

שלום רב
    את מתעסקת בטפל ולא בעיקר...עלויות,סוגי חומרים,כל אחד אומר משהו אחר וכו'...
    העלות זה לא העניין אלא המקצועיות והאחריות המקצועית...גשי לבעל מקצוע שאת מרגישה בנוחות איתו אינטראקציה מאוד חשובה וחיבור נכון בייעוץ אם כל זה שם אל תהססי לבצע זאת נכון...
    בכל מקרה את מוזמנת לייעוץ לא מחייב...
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו