מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על הבהרת שיערמיב27/08/2013
היי,
יש לי שיער חום שטני כהה. אני כבר כמה שנים טובות צובעת בעצמי את השיער, רוב הזמן זה צבעי בלונד, וג'ינג'י דבש.
עד לפני כמה חודשים היה לי בלונד ואז צבעתי בצבע כזה ג'ינג'י אדום (צבע שירד די מהר) ואז חזר לי פחות או יותר הצבע הטבעי של החום ומאז אני מנסה מחדש להבהיר אותו ללא הצלחה מרובה, השיער כן התבהר מעט, ביחוד בקוקו, אבל הוא עדיין חום. עד עכשיו בכמה חודשים האלה צבעתי בצבעי בלונד על הסקאלה של 8-9 וה-9 לא עם מספר יחסית נמוך אחרי הנקודה ועכשיו החלטתי לצבוע ב-1000. האם בשביל להשיג את תוצאת הבלונד אני צריכה להוסיף עוד חמצן לחמצן שכבר יש באריזה?
אם כן אז 6% או 9% וכמה בדיוק להוסיף?
חשוב לציין שאני רוצה בלונד אבל בלונד טבעי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על הבהרת שיער - תגובה
רוני חתוכה03/09/2013שלום רב
צבע לא מבהיר צבע ולכן ככל שתצבעי השיער יישאר אותו הצבע הכהה שקיים אך ידהה עם הזמן ויתבהר אך גם ייתייבש...עדיף לבצע ניקוי שמן או אפסור ולהגיע לצבע המבוקש ללא כל בעיה...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)