טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, בחודש האחרון השתמשתי בשמפו חדש ובימים האחרונים שמתי לב שיש לי קשקשים, אני מאמינה שזה קרה כתוצאה מהחלפת השמפו וחזרתי לשמפו שלי עכשיו. השאלה אם אני צריכה בנוסף להשתמש בשמפו נגד קשקשים כדי שיעלמו ואיזה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב קשקשים יכולים לנבוע גם ממצב נפשי מעצבים לחץ וחרדה וגם נשירה... לכן השתמשי בטיפול ממוקד בבעיה שזה אומר שמפו לניקוי עמוק של הקרקפת נגד קשקשים ורק אז חיזרי לשמפו שלך באם התופעה תמשיך גשי לרופא עור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לחפוף במשך תקופה רק בשמפו נגד קשקשים עד שזה עובר ואז לחזור לשמפו רגיל ולא גם וגם. יכולה להמליץ לך על השמפו נגד קשקשים של מורז. השתמשתי בו בהמלצת הספר והוא היה מאוד יעיל מבחינתי.