מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקת בוטוקסנועה14/09/2013
היי, אני ממש ביום חמישי עשיתי החלקת בוטוקס במספרת הייר סנטר, שילמתי על זה 1600 כולל שמפו ומסכה לשיער.
לפי ההסבר שלהם ההחלקה הזו מיועדת לשיער שלי (שיער שעבר גוונים, הבהרה(צבעתי לבלונד פעם אחת),שיער יבש, פגום עם קצוות מפוצלים. בתהליך שלה החלקה הם שמו לי חצי שעה חומר על השיער, חפפו מספר פעמים עם שמפו עד שהשיער היה נקי מהכל. ייבשו לי אותו, מרחו את חומר ההחלקה, ייבשו אותו ואז החליקו את השיער ועד היום(יום שבת) החומר של ההחלקה אצלי בשיער. האם זה בסדר? ככה עושים גם אצלך במספרה? הם הסבירו לי שההחלקה הזו לא תגרום לשיער להיות חלק חלק קרשים כמו של החלקה יפנית אבל זה יעשה לי החלקה טבעית, אמרו לי גם שאני צריכה אחרי מקלחת לייבש את השיער עם פן כדי שהוא יהיה חלק ואם לא השיער יהיה מתולתל או גלי כפי שהיה לי. איך יכול להיות דבר כזה?
עוד דבר שהם אמרו זה שההחלקה הזו היא טבעית ומשקמת. איך היא תשקם את השיער אם בעצם בלי פן הוא יהיה גלי ? זה לא הגיוני. אשמח להסבר מלא ומפורט. אשמח לתשובה כמה שיותר מהר. אני מחר שוטפת את השיער(לאחר 3 ימים כפי שהמליצו לי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה!!!
נועה15/09/2013היי אני רואה שאתם פעילים אשמח מאוד לתשובה ממכם. אני כבר אחרי החפיפה לאחר השמפו... נשאר טיפה ריח בשיער של החומר. מקווה שלא מזיק. המסכה שנתנו לי מדהימה והחחעקה ממש את השיער ייבשתי קצת וככה זה נראה מאחורה :
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת בוטוקס - תגובה
רוני חתוכה15/09/2013שלום רב..
אין כל בעיה עם מה שהם עשו...
בקראטין כל אחת שעושה זאת תקבל החלקה שונה וגם שוני בתפוגת ההחלקה אך המכנה המשותף שלכולן יהיה שיער איכותי ובריא יותר... שוב...זה זמני!!!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)